Oprettelse af ekskluderinger for dynamiske søgeannoncer

Dine dynamiske søgeannoncer matcher dine websider dynamisk med folks specifikke søgninger på Google. Konfigurer ekskluderinger for at forhindre sider på dit website i at generere annoncer, f.eks. sider med udsolgte produkter. Denne artikel forklarer, hvordan du ekskluderer specifikke websider og søgetermer (negative søgeord), som ikke skal bruges til at generere eller aktivere dine annoncer.

Start med at læse Om mål for dynamiske søgeannoncer for at få flere oplysninger om målretning.

Hvornår er det en fordel at bruge de enkelte muligheder?

Ekskluder bestemte websider. Vi anbefaler på det kraftigste, at du opretter ekskluderinger for sider, der indeholder ord som "udsolgt" eller "ikke på lager". Dette forhindrer, at kunderne får vist sider på dit website, der indeholder produkter, som de ikke kan købe.

Ekskluder specifikke søgninger på Google. Du vil gerne forhindre, at din annonce om elektroniske enheder vises til personer, der søger efter "brugt kamera" eller "brugt fjernsyn". Det kan være en god idé at tilføje "brugt" som et negativt søgeord, da det ikke er sandsynligt, at den pågældende person køber dine nye kameraer eller fjernsyn.

Sådan ekskluderer du specifikke websider

1. Klik på Dynamiske annoncemål på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på Negative dynamiske annoncemål.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Vælg, om du vil føje negative dynamiske annoncemål til en kampagne eller en annoncegruppe, og vælg derefter den ønskede kampagne eller annoncegruppe.
  5. Opret dine negative dynamiske annoncemål. Dette kan du gøre på tre måder:
    1. For at ekskludere bestemte webadresser skal du klikke på Brug nøjagtige webadresser, og indtaste de webadresser, som du vil målrette mod.
    2. For at oprette regler til målretning mod websider (f.eks. hvis du vil ekskludere sider efter kategori, Page_Content, sidetitel eller webadresse), skal du klikke på Opret regler for at målrette websiden og derefter indtaste parametrene for hver regel.
    3. Hvis du har konfigureret et sidefeed, kan du også ekskludere tilpassede etiketter fra dit sidefeed. Få flere oplysninger om sidefeeds
  6. Klik på Tilføj for at gennemgå oversigten over regler.
  7. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du negative søgeord

Du kan føje negative søgeord til din kampagne med dynamiske søgeannoncer på samme måde som til enhver anden kampagne. Selvom dynamiske søgeannoncer ikke bruger søgeord, så tager vores system hensyn til negative søgeord, når der vises annoncer for potentielle kunder. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer negative søgeord til kampagner.

Kategoriekskluderinger

Når systemet til dynamiske søgeannoncer finder frem til en ny side på et website, kan det finde relevante forespørgsler og begynde at vise dem, før det har haft tid til at kategorisere den nye side. Når siden er kategoriseret, stopper visningen i kampagner, hvor den pågældende kategori er ekskluderet. Senere, når den er kategoriseret, afspejler rapporten Søgetermer stadig den aktuelle kategori, selvom den pågældende side muligvis ikke blev klassificeret som sådan på tidspunktet for visning.