Redigera flera samtalstillägg

Med samtalstillägg visas ditt telefonnummer tillsammans med din annons. Om du använder många samtalstillägg kan du spara tid genom att redigera och överföra dem tillsammans. Du kan läsa mer samtalstillägg i Om samtalstillägg. Anvisningar om hur du lägger till några få samtalstillägg finns i Använda samtalstillägg.

Anvisningar

Redigera flera samtalstillägg samtidigt i ditt konto

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillägg i sidmenyn och sedan på Tillägg längst upp på sidan.
  3. Välj Tilläggsvy på rullgardinsmenyn ovanför tilläggstabellen.
  4. Markera rutorna vid alla samtalstillägg som du vill redigera.
  5. Klicka på Redigera i det blå fältet ovanför tabellen och välj sedan Redigera tillägg på rullgardinsmenyn.
  6. Klicka på Redigera eller Sök och ersätt om du vill göra ändringar i dina tillägg.
  7. Klicka på Förhandsgranska om du vill se resultatet av ändringarna.
  8. Spara ändringarna genom att klicka på Använd.

Om du vill ta bort flera tillägg samtidigt genomför du steg ett och två och väljer sedan Kopplingsvy på rullgardinsmenyn. Markera rutorna vid alla tillägg som du vill ta bort, klicka på Redigera i det blå fältet och välj Ta bort i rullgardinsmenyn.