Endre flere anropsutvidelser samtidig

Med anropsutvidelser kan du ta med et telefonnummer i annonsen din. Hvis du bruker mange anropsutvidelser, kan du spare tid ved å legge til og laste opp flere samtidig. Hvis du vil vite mer om anropsutvidelser, kan du begynne med å lese artikkelen Om anropsutvidelser. Hvis du vil se hvordan du kan legge til bare noen få anropsutvidelser, kan du lese artikkelen Bruk anropsutvidelser.

Veiledning

Slik endrer du flere anropsutvidelser samtidig i kontoen din

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og klikk deretter på Utvidelser øverst på siden.
  3. Velg Utvidelsesvisning på rullegardinmenyen ovenfor tabellen for utvidelser.
  4. Merk av for alle anropsutvidelsene du ønsker å endre.
  5. Klikk på Endre på den blå stripen ovenfor tabellen, og velg deretter Endre utvidelser på rullegardinmenyen.
  6. Klikk på Endre eller Søk og erstatt for å redigere utvidelsene dine.
  7. Klikk på Forhåndsvisning for å se hvordan endringene dine kommer til å se ut.
  8. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

For å fjerne flere utvidelser samtidig, fullfør trinn 1 og 2, og velg deretter Tilknytningsvisning på rullegardinmenyen. Merk av for alle utvidelsene du vil fjerne, klikk på Endre på den blå stripen, og velg deretter Fjern på rullegardinmenyen.

Linker til beslektet innhold