Useiden hintalaajennusten lisääminen tai muokkaaminen kerralla

Tämä artikkeli koskee vain aiempaa AdWordsia. Selvitä, mitä AdWordsia käytät.

Hintalaajennusten avulla tuotteitasi tai palveluitasi voidaan esittää mainoksesi yhteydessä. Jos käytät paljon hintalaajennuksia, voit säästää aikaa lisäämällä ja lataamalla useita hintalaajennuksia kerralla.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Aloita lukemalla lisätietoja hintalaajennuksista. Jos haluat lisätä vain muutamia hintalaajennuksia, lue ohjeet hintalaajennusten käyttämisestä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä useita hintalaajennuksia kerralla laskentataulukkoa käyttäen sekä miten voit tehdä useita muutoksia kerralla AdWords-tilisi Muokkaa-valikon avulla.

Voit käyttää hintalaajennusten joukkolatauksissa englannin lisäksi myös muita kieliä. Kenttien käännetyt nimet ja tarvittavat koodit ovat tällä sivulla.

Useiden hintalaajennusten lisääminen kerralla laskentataulukon avulla

Vaihe 1: Laskentataulukkomallin lataaminen

1. Kirjaudu sisään AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä.
  4. Lataa laskentataulukkomalli valitsemalla Muokkaa-valikosta Lataa.
  5. Valitse raportin muoto.
  6. Klikkaa Lataa.

Vaihe 2: Tarvittavien muutosten tekeminen laskentataulukkoon

Lisää hintalaajennus määrittämällä seuraavat tiedot:

Toiminto (valinnainen): Kirjoita Action-kohtaan jompikumpi seuraavista (englanniksi):

• Add (Lisää)
  • Remove (Poista)

Kampanja (pakollinen): Kirjoita kampanjasi nimi Campaign-kenttään, jotta hintalaajennukset liitetään kyseiseen kampanjaan. Jos haluat liittää hintalaajennukset useisiin kampanjoihin, luo useita rivejä niin, että sisältö on sama mutta kampanjan nimi eri (älä lisää useita kampanjoiden nimiä samalle riville).

Mainosryhmä (valinnainen): Kirjoita mainosryhmäsi nimi Ad group ‑kenttään, jotta hintalaajennukset liitetään kyseiseen mainosryhmään. Kampanjan nimi on pakollinen, jos hintalaajennus on tarkoitus liittää mainosryhmään. Mainosryhmän on kuuluttava valitsemaasi kampanjaan. Jos haluat liittää hintalaajennukset useisiin mainosryhmiin, luo useita rivejä niin, että sisältö on sama mutta mainosryhmän nimi eri (älä lisää useita mainosryhmien nimiä samalle riville).

Kieli (pakollinen): Varmista, että laskentataulukon Language-sarakkeen tyypiksi on asetettu "value" (arvo). Valitse englannin kieltä tarkoittava "en".

Tyyppi (pakollinen): Lisää Type-kohtaan jokin seuraavista hintalaajennustyypeistä:

• Brands (Brändit)
  • Events (Tapahtumat)
  • Locations (Sijainnit)
  • Neighborhoods (Naapurustot)
  • Product categories (Tuoteluokat)
  • Product tiers (Tuotetasot)
  • Service categories (Palveluluokat)
  • Service tiers (Palvelutasot)
  • Services (Palvelut)

Hintamääre (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää hintamäärettä. Muussa tapauksessa valitse jompikumpi seuraavista:

• From (Alkuarvo)
  • Up to (Loppuarvo)
  • Average (Keskiarvo)

Seurantamalli (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää seurantamallia. Lisää seurantamallin URL‑osoite.

Tarkemmat tiedot jokaiselle hintalaajennusnimikkeelle, jonka haluat näyttää (pakollinen). Kirjoita seuraavat tiedot:

• Item header (Nimikkeen otsikko)
  • Item final URL (Nimikkeen lopullinen URL)
  • Item description (Nimikkeen kuvaus)
  • Item price (Nimikkeen hinta): Kirjoita hinta kahden desimaalin tarkkuudella ja lisää ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi, esim. 34,99 EUR. Jos valitussa kielessä käytetään desimaalierottimena pistettä, käytä pistettä (esim. 34.99 EUR).

Lopullinen mobiili‑URL (valinnainen)

Nimikkeen yksikkö (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää hintayksikköä. Kirjoita muussa tapauksessa jokin seuraavista:

• per hour (tunnissa)
  • per day (päivässä)
  • per night (yötä kohden)
  • per week (viikossa)
  • per month (kuukaudessa)
  • per year (vuodessa)

Jos haluat lisätietoja muista valinnaisista sarakkeista, joilla aikatauluja ja ajanjaksoja voi määrittää, lue ohjeet muutosten tekemisestä joukkolatausten avulla. Huomaa, että hintalaajennuksissa ei voi määrittää laitetoivomusta.

Vaihe 3: Laskentataulukon lataaminen muutosten käyttöönottamiseksi ja tallentamiseksi

1. Klikkaa AdWords‑tililtäsi Kampanjat.
  2. Avaa välilehti, joka liittyy ladattaviin kohteisiin. Jos esimerkiksi haluat ladata mainosryhmiin tehdyt muutokset, avaa Mainosryhmät-välilehti.
  3. Valitse Muokkaa-valikosta Lataa laskentataulukko.
  4. Valitse laskentataulukkosi näyttöön avautuneesta valintaikkunasta.
  5. Valitse Lataa ja esikatsele.
  6. Kun tiedosto on ladattu, muutoksia kannattaa esikatsella valitsemalla Esikatsele. Näin voit varmistaa, että laskentataulukkoon tehdyt muutokset näkyvät oikein tililläsi.

Jos muutokset näkyvät oikein esikatselussa, klikkaa Ota muutokset käyttöön.

Useiden hintalaajennusten muokkaaminen kerralla tilin sisällä

Kaikkiin manuaalisiin laajennuksiin voi tehdä joukkomuokkauksia lukuun ottamatta sijaintilaajennuksia ja merkintöjä, jotka tulevat automaattisesti näkyviin mainoksessasi (esimerkiksi arviot myyjästä). Toimi seuraavasti:

1. Valitse Mainoslaajennukset-välilehti ja valitse muokattavat laajennukset avattavasta Näytä-valikosta tilastotaulukon yläpuolelta.
  2. Valitse kaikkien niiden laajennusten vieressä olevat valinruudut, joita haluat muokata kerralla.
  3. Valitse + Laajennus ‑kohdan vierestä Muokkaa ja tee muutokset.

Parhaat käytännöt

Muista, että AdWords-tiliin liittyy tiettyjä rajoituksia. Jos käytät paljon laajennuksia tai syötteitä, vanhentuneet kannattaa poistaa tai korvata parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue lisää AdWords‑tileihin liittyvistä rajoituksista.