Useiden hintalaajennusten lisääminen tai muokkaaminen kerralla

Hintalaajennusten avulla tuotteitasi tai palveluitasi voidaan esittää mainoksesi yhteydessä. Jos käytät paljon hintalaajennuksia, voit säästää aikaa lisäämällä ja lataamalla useita hintalaajennuksia kerralla.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit laskentataulukon avulla lisätä useita hintalaajennuksia kerralla ja miten voit tehdä joukkomuutoksia Google Ads ‑tilisi Muokkaa-valikon kautta. Aloita lukemalla tietoja hintalaajennuksista. Jos haluat lisätä vain muutaman hintalaajennuksen, tutustu Hintalaajennusten käyttäminen ‑artikkeliin.

Voit käyttää hintalaajennusten joukkolatauksissa englannin lisäksi myös muita kieliä. Kenttien käännetyt nimet ja tarvittavat koodit ovat sivulla Useiden hintalaajennusten lisääminen kerralla (muulla kuin englannin kielellä).

Useiden hintalaajennusten lisääminen kerralla laskentataulukon avulla

1. Laskentataulukkomallin lataaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja valitse sivun yläosasta Laajennukset.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta 3 dot icon
  4. Valitse Lataa.
  5. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Näytä mallit, niin voit valita haluamasi laskentataulukkomallin.

2. Muutosten tekeminen laskentataulukkoon

Voit lisätä niiden kampanjoiden ja mainosryhmien nimet, joihin haluat lisätä laajennuksen.

Kampanja (pakollinen): Kirjoita kampanjasi nimi Campaign-kenttään, jotta hintalaajennukset liitetään kyseiseen kampanjaan. Jos haluat liittää hintalaajennukset useisiin kampanjoihin, luo useita rivejä niin, että sisältö on sama mutta kampanjan nimi eri (älä lisää useita kampanjoiden nimiä samalle riville).

Mainosryhmä (valinnainen): Kirjoita mainosryhmäsi nimi Ad group ‑kenttään, jotta hintalaajennukset liitetään kyseiseen mainosryhmään. Kampanjan nimi on pakollinen, jos hintalaajennus on tarkoitus liittää mainosryhmään. Mainosryhmän on kuuluttava valitsemaasi kampanjaan. Jos haluat liittää hintalaajennukset useisiin mainosryhmiin, luo useita rivejä niin, että sisältö on sama mutta mainosryhmän nimi eri (älä lisää useita mainosryhmien nimiä samalle riville).

Kieli (pakollinen): Varmista, että laskentataulukon Language-sarakkeen tyypiksi on asetettu "value" (arvo). Valitse englannin kieltä tarkoittava "en".

Tyyppi (pakollinen): Lisää Type-kohtaan jokin seuraavista hintalaajennustyypeistä:

• Brands (Brändit)
  • Events (Tapahtumat)
  • Locations (Sijainnit)
  • Neighborhoods (Naapurustot)
  • Product categories (Tuoteluokat)
  • Product tiers (Tuotetasot)
  • Service categories (Palveluluokat)
  • Service tiers (Palvelutasot)
  • Services (Palvelut)

Hintamääre (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää hintamäärettä. Muussa tapauksessa valitse jompikumpi seuraavista:

• From (Alkuarvo)
  • Up to (Loppuarvo)
  • Average (Keskiarvo)

Seurantamalli (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää seurantamallia. Lisää seurantamallin URL‑osoite.

Tarkemmat tiedot jokaiselle hintalaajennusnimikkeelle, jonka haluat näyttää (pakollinen). Kirjoita seuraavat tiedot:

• Item header (Nimikkeen otsikko)
  • Item final URL (Nimikkeen lopullinen URL)
  • Item description (Nimikkeen kuvaus)
  • Item price (Nimikkeen hinta): Kirjoita hinta kahden desimaalin tarkkuudella ja lisää ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi, esim. 34,99 EUR. Jos valitussa kielessä käytetään desimaalierottimena pistettä, käytä pistettä (esim. 34.99 EUR).

Lopullinen mobiili‑URL (valinnainen)

Nimikkeen yksikkö (valinnainen): Jätä tämä kohta tyhjäksi, jos et halua näyttää hintayksikköä. Kirjoita muussa tapauksessa jokin seuraavista:

• per hour (tunnissa)
  • per day (päivässä)
  • per night (yötä kohden)
  • per week (viikossa)
  • per month (kuukaudessa)
  • per year (vuodessa)

Jos haluat lisätietoja muista valinnaisista sarakkeista, joilla aikatauluja ja ajanjaksoja voi määrittää, lue ohjeet muutosten tekemisestä joukkolatausten avulla. Huomaa, että hintalaajennuksissa ei voi määrittää laiteasetusta.

Huom. Jos haluat lisätä laajennuksen kampanjatasolla, jätä mainosryhmän sarake tyhjäksi. Jos haluat lisätä laajennuksen tilitasolla, jätä kampanjan ja mainosryhmän sarakkeet tyhjiksi.

3. Laskentataulukon lataaminen muutosten käyttöönottamiseksi ja tallentamiseksi

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja valitse sivun yläosasta Laajennukset.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta 3 dot icon
  4. Valitse Lataa.
  5. Valitse näkyviin tulevasta valintaikkunasta Näytä mallit, niin voit valita haluamasi laskentataulukkomallin.
  6. Valitse avattavasta valikosta lähde. Klikkaa Esikatsele muutoksia varmistaaksesi, että laskentataulukossa tekemäsi muutokset näkyvät tililläsi oikein.
  7. Jos muutokset näkyvät oikein esikatselussa, klikkaa Käytä.

Useiden hintalaajennusten muokkaaminen kerralla tililtä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Klikkaa Asetukset-kohdasta Bisnesdata ja klikkaa sitten hintalaajennussyötettä, jota haluat muokata.
  4. Klikkaa sarakekuvaketta Sarakkeet ja valitse sitten Muokkaa sarakkeita.
  5. Laajenna Määritteet-vaihtoehto ja valitse Tuotetunnus-kohdan valintaruutu (tätä edellytetään muutoksen tekemiseen).
  6. Valitse Käytä.
  7. Lataa raportti.
  8. Katso seuraavat vaiheet artikkelin Bisnesdatan päivittäminen osiosta Datan muokkaaminen laskentataulukon avulla.

9. Lisää raporttiin Toiminto-sarake (tämän sarakkeen arvojen tulee olla Set päivittämistä varten ja Remove kohteen poistamista varten).
  10. Poista laskentataulukosta sarakkeet, kuten Kohteen tila, Tila, Klikkaukset, Impressiot ja Hinta.
  11. Kun olet tehnyt laajennuksiin haluamasi muutokset, lataa laskentataulukko klikkaamalla kolmea pistettä.

Parhaat käytännöt

Muista, että Google Ads ‑tilillä on myös tiettyjä rajoituksia. Jos käytät paljon laajennuksia tai syötteitä, vanhentuneet kannattaa poistaa tai korvata parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue lisää Google Ads ‑tileihin liittyvistä rajoituksista.