Tilføj eller rediger flere prisudvidelser på én gang

Med prisudvidelser kan du sætte fokus på adskillige af dine produkter eller tjenester via din annonce. Hvis du bruger mange prisudvidelser, kan du spare tid ved at tilføje og uploade mange på én gang.

Før du begynder

I denne artikel beskrives det, hvordan du via et regneark kan tilføje mange prisudvidelser på én gang, og hvordan du kan foretage masseredigeringer via menuen Rediger på din Google Ads-konto. Hvis du vil have flere oplysninger om prisudvidelser, kan du starte med at læse Om prisudvidelser. Hvis du vil se en vejledning i, hvordan du tilføjer nogle få prisudvidelser, kan du gå til Brug prisudvidelser.

Du kan også masseuploade prisudvidelser på andre sprog. Se de oversatte navne og relevante koder, hvis du vil tilføje mange prisudvidelser på én gang (på andre sprog end engelsk).

Sådan tilføjer du mange prisudvidelser på én gang ved hjælp af et regneark

1. Download regnearksskabelonen

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre 3 dot icon
  4. Klik på Upload.
  5. Klik på Se skabeloner i det nye vindue, der vises, for at vælge det regnearksformat, du vil downloade.

2. Foretag ændringer i regnearket

Du kan tilføje navnene på de kampagner og annoncegrupper, hvor du vil tilføje udvidelsen.

Kampagne (obligatorisk). Indtast kampagnenavnet i feltet "Kampagne" for at knytte dine prisudvidelser til denne kampagne. Hvis prisudvidelsen skal knyttes til flere kampagner, skal du oprette flere rækker med samme indhold, bortset fra kampagnens navn (der må ikke angives forskellige kampagnenavne på samme række).

Annoncegruppe (valgfrit). Indtast dit annoncegruppenavn i feltet "Annoncegruppe" for at knytte dine prisudvidelser til denne annoncegruppe. Bemærk! Kampagnens navn skal angives, hvis du vælger at knytte din prisudvidelse til en annoncegruppe. Annoncegruppen skal være en del af den kampagne, du vælger. Hvis prisudvidelsen skal knyttes til flere annoncegrupper, skal du oprette flere rækker med samme indhold, bortset fra annoncegruppens navn (der må ikke angives forskellige annoncegruppenavne på samme række).

Sprog (obligatorisk). Sørg for, at kolonnen "Sprog" i regnearket er indstillet til en kolonne af typen "værdi". Indtast da for dansk.

Type (obligatorisk). Angiv en af ​​følgende prisudvidelsestyper:

• Brands
  • Begivenheder
  • Steder
  • Nabolag
  • Produktkategorier
  • Produktniveauer
  • Tjenestekategorier
  • Tjenesteniveauer
  • Tjenester

Prismodifikator (valgfrit). Undlad at indtaste noget for denne mulighed, hvis der ikke skal vises en prismodifikator. Ellers skal du angive en af ​​følgende muligheder:

• Fra
  • Op til
  • Gennemsnitlig

Sporingsskabelon (valgfrit). Undlad at indtaste noget for denne mulighed, hvis der ikke skal vises en sporingsskabelon. Indsæt webadressen for din sporingsskabelon.

Specifikke oplysninger for hver prisudvidelsesvare, som du vil annoncere for (obligatorisk). Angiv følgende:

• Vareoverskrift
  • Endelig webadresse for vare
  • Varebeskrivelse
  • Varepris – indtast et tal med to decimaler + ISO 4217-valutakode (f.eks. 99,95 DKK). Hvis det valgte sprog bruger komma i stedet for punktum til at angive decimaltegn, skal du bruge komma (f.eks. 99,95 DKK).

Endelig webadresse til mobilenheder (valgfrit).

Prisenhed for vare (valgfrit). Undlad at indtaste noget for denne mulighed, hvis der ikke skal vises en prisenhed. Ellers skal du angive en af ​​følgende muligheder:

• pr. time
  • pr. dag
  • pr. nat
  • pr. uge
  • pr. måned
  • pr. år

Se Foretag ændringer vha. masseupload for at få oplysninger om andre valgfrie kolonner, du kan bruge til at angive annonceplanlægning og datointervaller. Husk! Foretrukken enhed er ikke tilgængelig til prisudvidelser.

Bemærk! Hvis du vil tilføje en udvidelse på kampagneniveau, skal du lade annoncegruppekolonnen være tom. Hvis du vil tilføje udvidelsen på kontoniveau, skal du lade kampagne- og annoncegruppekolonnen være tomme.

3. Upload dit regneark for at anvende og gemme dine ændringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre 3 dot icon
  4. Klik på Upload.
  5. Klik på Se skabeloner i den dialogboks, der åbnes, for at vælge det regnearksformat, du vil downloade.
  6. Vælg kilde i rullemenuen. Klik på Se forhåndsvisning af ændringer for at kontrollere, at ændringerne i dit regneark afspejles korrekt på din konto.
  7. Klik på Anvend, hvis forhåndsvisningen af dine ændringer ser rigtig ud.

Sådan redigerer du flere prisudvidelser på én gang på din konto

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Virksomhedsdata under Konfiguration, og klik på det feed til prisudvidelser, som du vil redigere.
  4. Klik på kolonneikonet Kolonner, og vælg derefter Rediger kolonner.
  5. Udvid indstillingen Attributter, og markér afkrydsningsfeltet "Vare-id" (dette er nødvendigt for at foretage en ændring).
  6. Klik på Anvend.
  7. Download rapporten.
  8. Se følgende trin fra afsnittet "Rediger dine data ved hjælp af et regneark" i artiklen Hold dine virksomhedsdata opdaterede.

9. Tilføj en ekstra "Handling"-kolonne på denne rapport (værdierne under denne kolonne skal indstilles til "Angiv" for at opdatere og til "Fjern" for at fjerne et element).
  10. Fjern kolonner såsom "Status for element", "Status", "Klik", "Eksp." og "Pris" fra regnearket.
  11. Upload regnearket, når du har ændret de udvidelser, du vil ændre, ved at klikke på de tre prikker.

Optimale løsninger

Husk! Din Google Ads-konto er underlagt visse begrænsninger. Hvis du bruger mange udvidelser eller feeds, skal du følge den optimale løsning til fjernelse eller erstatning af varer, der ikke længere er relevante. Få flere oplysninger om begrænsningerne på din Google Ads-konto.