Redigera flera platslänkstillägg samtidigt

Platslänkstillägg kan leda användarna till specifika sidor på din webbplats – dina öppettider, en viss produkt eller något helt annat. Om du använder många platslänkstillägg sparar du tid genom att redigera och överföra flera på en gång. Om du vill veta mer om platslänkstillägg kan du börja med att läsa Om platslänkstillägg. Läs Använd platslänkstillägg om du vill veta hur du lägger till ett fåtal platslänkstillägg.

Redigera flera platslänkstillägg samtidigt i ditt konto

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillägg i sidmenyn och sedan på Tillägg längst upp på sidan.
  3. Välj Tilläggsvy på rullgardinsmenyn ovanför tilläggstabellen.
  4. Markera rutorna vid alla platslänkstillägg som du vill redigera.
  5. Klicka på Redigera i det blå fältet ovanför tabellen och välj sedan Redigera tillägg på rullgardinsmenyn.
  6. Klicka på Redigera, Sök och ersätt, Lägg till text eller Byt skiftläge om du vill ändra tilläggen.
  7. Klicka på Förhandsgranska om du vill se resultatet av ändringarna.
  8. Spara ändringarna genom att klicka på Använd.

Om du vill ta bort flera tillägg samtidigt genomför du steg ett och två och väljer sedan Kopplingsvy på rullgardinsmenyn. Markera rutorna vid alla tillägg som du vill ta bort, klicka på Redigera i det blå fältet och välj Ta bort i rullgardinsmenyn.