Useiden sivustolinkkilaajennusten muokkaaminen kerralla

Sivustolinkkilaajennusten avulla voit ohjata käyttäjät sivustosi tietyille sivuille, kuten kaupan aukioloaikoihin tai jonkin tietyn tuotteen sisältävälle sivulle. Jos käytät monia sivustolinkkilaajennuksia, voit säästää aikaa hyödyntämällä laajennusten joukkomuokkaus- ja joukkolatausmahdollisuutta. Jos haluat lisätietoja sivustolinkkilaajennuksista, aloita lukemalla Tietoja sivustolinkkilaajennuksista ‑artikkeli. Jos haluat lisätä vain muutaman sivustolinkkilaajennuksen, tutustu Sivustolinkkilaajennusten käyttäminen ‑artikkeliin.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Tilin sivustolinkkilaajennusten joukkomuokkaus

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä ja valitse Näytä: Sivustolinkkilaajennukset tilastotaulukon yläpuolella olevasta avattavasta valikosta.
  3. Valitse kaikkien niiden laajennusten valintaruudut, joita haluat muokata kerralla.
  4. Valitse + Laajennus ‑kohdan vierestä Muokkaa ja tee haluamasi muutokset.

Sivustolinkkilaajennusten joukkomuokkaus laskentataulukon avulla

Lataa ensin laskentataulukkomalli.

1. Kirjaudu sisään AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä.
  4. Valitse Muokkaa-valikosta Lataa laskentataulukkomalli.
  5. Valitse raportin muoto.
  6. Klikkaa Lataa.

Tee sitten muutokset laskentataulukkoon.

Jos haluat lisätä sivustolinkkilaajennuksen, määritä seuraavat tiedot:

• Sivustolinkin teksti: Teksti, jonka haluat näkyvän klikattavana linkkinä sivustolinkissäsi.
  • Lopullinen URL: URL-osoite, johon sivustolinkkilaajennuksessasi oleva linkki johtaa.
  • Kuvaus 1 ja Kuvaus 2 (valinnainen): Sivustolinkkisi linkkitekstin alapuolella näkyvä kuvaava teksti. Tämän tekstin tarkoituksena on antaa kohdeasiakkaallesi lisätietoja siitä, mitä hän löytää klikatessaan sivustolinkkiäsi.

Lataa lopuksi laskentataulukko, niin voit ottaa käyttöön ja tallentaa joukkomuutokset.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Kampanjat.
  2. Avaa välilehti, joka liittyy ladattaviin kohteisiin. Jos esimerkiksi haluat ladata mainosryhmiin tehdyt muutokset, avaa Mainosryhmät-välilehti.
  3. Valitse Muokkaa-valikosta Lataa laskentataulukko.
  4. Valitse laskentataulukkosi näyttöön avautuneesta valintaikkunasta.
  5. Valitse Lataa ja esikatsele.
  6. Kun tiedosto on ladattu, sinun kannattaa valita Esikatsele muutoksia ja varmistaa, että laskentataulukkoon tekemäsi muutokset näkyvät tililläsi.
  7. Jos muutokset näkyvät oikein esikatselussa, klikkaa Ota muutokset käyttöön.