Useiden sivustolinkkilaajennusten muokkaaminen kerralla

Sivustolinkkilaajennusten avulla voit ohjata käyttäjät sivustosi tietyille sivuille, kuten kaupan aukioloaikoihin tai jonkin tietyn tuotteen sisältävälle sivulle. Jos käytät monia sivustolinkkilaajennuksia, voit säästää aikaa hyödyntämällä laajennusten joukkomuokkaus- ja joukkolatausmahdollisuutta. Jos haluat lisätietoja sivustolinkkilaajennuksista, aloita lukemalla Tietoja sivustolinkkilaajennuksista ‑artikkeli. Jos haluat lisätä vain muutaman sivustolinkkilaajennuksen, tutustu Sivustolinkkilaajennusten käyttäminen ‑artikkeliin.

Tilin sivustolinkkilaajennusten joukkomuokkaus

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja sitten sivun yläosasta Laajennukset.
  3. Valitse laajennusten taulukon yläpuolella olevasta avattavasta valikosta laajennusnäkymä.
  4. Valitse kaikkien muokattavien sivustolinkkilaajennusten valintaruudut.
  5. Klikkaa taulukon yläpuolella olevasta sinisestä palkista Muokkaa ja valitse sitten avattavasta valikosta Muokkaa laajennuksia.
  6. Tee haluamasi muutokset laajennuksiin klikkaamalla Muokkaa, Etsi ja korvaa, Lisää tekstiä tai Vaihda kirjainkoko.
  7. Klikkaa Esikatselu, niin näet, miltä muutoksesi näyttävät.
  8. Tallenna muutokset klikkaamalla Käytä.

Jos haluat poistaa useita laajennuksia kerralla, tee vaiheet 1–2 ja valitse avattavasta valikosta yhdistämistietojen näkymä. Valitse kaikkien poistettavien laajennusten valintaruudut, klikkaa sinisestä palkista Muokkaa ja valitse sitten avattavasta valikosta Poista.