Rediger flere udvidelser med undersidelinks på én gang

Udvidelser med undersidelinks kan føre besøgende til bestemte sider på dit website, f.eks. din butiks åbningstider, et bestemt produkt eller andet. Hvis du bruger mange udvidelser med undersidelinks, kan du spare tid ved at redigere og uploade mange på én gang. Hvis du vil have flere oplysninger om udvidelser med undersidelinks, kan du starte med at læse Om udvidelser med undersidelinks. Hvis du vil se en vejledning i, hvordan du tilføjer nogle få udvidelser med undersidelinks, kan du gå til Brug udvidelser med undersidelinks.

Rediger flere udvidelser med undersidelinks på én gang på din konto

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Vælg Udvidelsesvisning fra rullemenuen over tabellen med udvidelser.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de udvidelser med undersidelinks, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger på den blå linje over tabellen, og vælg derefter Rediger udvidelser på rullemenuen.
  6. Klik på Rediger, Find og erstat, Tilføj tekst eller Skift mellem store og små bogstaver for at redigere dine udvidelser.
  7. Klik på Se forhåndsvisning for at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud.
  8. Klik på Anvend for at gemme dine ændringer.

Hvis du vil fjerne flere udvidelser på én gang, skal du gennemføre trin 1-2 og vælge Tilknytningsvisning i rullemenuen. Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de udvidelser, du vil fjerne, klik på Rediger på den blå bjælke, og vælg derefter Fjern på rullemenuen.