Om land i betaprogrammet for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Alle eksisterende Smart Shopping-kampanjer med kjøretøyannonser blir oppgradert til Performance Max innen september 2023, slik at du får tilgang til mer beholdning og flere formater og kan nå ut til nye kunder. Det er ikke lenger mulig å opprette nye Smart Shopping-kampanjer i kontoer der alle kampanjene er oppgradert. Finn ut hvordan du oppretter Performance Max-kampanjer.

Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer blir nå tilgjengelige i flere land. Du kan inkludere hvilke som helst av landene i betaprogrammet som oppføringsland for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer. Du kan vise produkter i land i betaprogrammet på alle språk som støttes for Merchant Center. Finn ut mer om språk og valuta

Fordeler

• Utvid rekkevidden din ved å lage annonser og gratis oppføringer i Shopping og vise produktene dine i nye land.

• Bli en av de første forhandlerne som viser produktene sine i land i betaprogrammet.

Begrensninger

• I første omgang kan det hende at deltakelse i land i betaprogrammet bare er tilgjengelig for bestemte forhandlere.
  • Resultatene i land i betaprogrammet kan avvike fra resultatene for land som ikke er i betaprogrammet. Enkelte produkter som vises i land i betaprogrammet, er kanskje ikke kvalifisert for visning overalt.
  • Det anbefales at forhandlere som bruker Performance Max i land i betaprogrammet, angir en mål-ROAS-verdi for å sikre konsekvente resultater mens trafikken øker. Hvis du bruker Performance Max-kampanjer i et oppføringsland i betaprogrammet og har en eksisterende remarketingkampanje for Displaynettverket, anbefaler vi at du holder kampanjen aktiv. Remarketingkampanjene for Displaynettverket og Performance Max-kampanjene kjører samtidig, i takt med at trafikken i landene i betaprogrammet øker.

Oppføringsland

Du kan vise produkter i følgende land i betaprogrammet:

Oppføringsland
Algerie
Angola
Bangladesh
Kambodsja
Kamerun
Costa Rica
Elfenbenskysten
Den dominikanske republikk
El Salvador
Etiopia
Ghana
Guatemala
Kenya
Madagaskar
Mauritius
Marokko
Mosambik
Myanmar (Burma)
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Pakistan
Panama
Puerto Rico
Saudi-Arabia
Senegal
Sri Lanka
Tanzania
Tunis
Uganda
Ukraina
Venezuela
Zambia
Zimbabwe