Legg til eller fjern kolonner i statistikktabeller

Kolonnene i statistikktabellen din er utformet for å vise beregninger, resultatdata og statusoppdateringer for kampanjene, annonsegruppene, annonsene og søkeordene dine.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan tilpasse statistikktabellen, slik at du kan få oversikt over de viktigste dataene for bedriften din.

Veiledning

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen. Klikk på Kampanjer, Annonsegrupper eller Annonser.
  3. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads ovenfor statistikktabellen.
  4. Velg Endre kolonner på rullegardinmenyen.
  5. Velg hvilke kolonner du vil ta med i tabellen. Du kan merke av for eller fjerne avmerkingen for hvilke som helst av kolonnene i én kategori.
  6. (Valgfritt) For å lagre kolonnesettet for senere bruk, klikk på «Lagre kolonnesettet (valgfritt)»-feltet, og skriv inn et navn for kolonnesettet. Du kan nå se kolonnene du har lagret, på «Endre kolonner»-rullegardinmenyen.
  7. Klikk på Bruk. Hvis du har lagt til kolonner, kan du nå se dem i statistikktabellen.

Tips

Når du har lastet ned kolonnene du er interessert i, kan du klikke på et hvilket som helst kolonnenavn for å sortere etter det aktuelle emnet. Du kan for eksempel klikke på «Annonsegruppe»-kolonnen for å sortere alfabetisk etter annonsegrupper, eller du kan klikke på «Visninger»-kolonnen for å sortere annonsegruppene fra flest visninger til færrest.

Linker til beslektet innhold