Uw biedstrategierapporten vinden

Het biedstrategierapport biedt u een momentopname van belangrijke statistieken die relevant zijn voor elk strategietype.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw portfolio- en standaardbiedstrategierapporten kunt vinden. Meer informatie over biedstrategierapporten.

Instructies

Het rapport voor uw portfoliobiedstrategie vinden

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram .
  3. Selecteer onder Bibliotheek de optie Biedstrategieën.
  4. Klik onder de kolom 'Type biedstrategie' op een rij om het rapport voor elke portfoliobiedstrategie te bekijken.

Het rapport voor uw standaard biedstrategie vinden

U kunt het rapport voor uw standaard biedstrategie vinden op twee plaatsen op de pagina Campagnes.

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Onder de kolom 'Type biedstrategie' kunt u klikken op de rijen voor campagnes die een automatische biedstrategie gebruiken. Klik op de rij om uw biedstrategierapport te bekijken.