Uw rapporten voor biedstrategie zoeken

Het rapport voor biedstrategie biedt een momentopname van belangrijke statistieken die relevant zijn voor elk strategietype.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de rapporten voor portfolio- en standaardbiedstrategieën kunt vinden. Meer informatie over rapporten voor biedstrategie.

Instructies

Uw rapporten voor biedstrategie vinden (voor standaard- en portfoliostrategieën)

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Campagnes. U kunt één rij voor elke campagne bekijken.
  3. Klik in de kolom 'Biedstrategietype' op de link om het biedstrategierapport te bekijken.
  4. Als de campagne een standaardbiedstrategie op campagneniveau gebruikt, wordt er een rapport op campagneniveau weergegeven. Als de campagne deel uitmaakt van een portfolio, wordt u naar het biedstrategierapport voor de volledige portfoliobiedstrategie geleid.
Tip: Als de kolom 'Biedstrategietype' niet zichtbaar is, kunt u deze als een kolom toevoegen aan de tabel met campagnes, advertentiegroepen of zoekwoorden.

Uw rapporten voor biedstrategie vinden (alleen voor portfoliostrategieën)

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram .
  3. Selecteer de optie 'Biedstrategieën' bij 'Gedeelde bibliotheek'.
  4. Klik op de naam van de portfoliobiedstrategie om het rapport te bekijken.