Accedir als informes d'estratègia d'oferta

L'informe d'estratègia d'oferta us proporciona una instantània de les mètriques clau de cada tipus d'estratègia d’oferta.

Aquest article explica com podeu accedir als informes d'estratègia d'oferta estàndard i de cartera. Obteniu més informació sobre els informes d'estratègia d'oferta.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot accedir als informes d'estratègia d'oferta estàndard i de cartera

Feu servir aquest mètode quan vulgueu consultar l'informe d'estratègia d'oferta d'una campanya o d'una estratègia d'oferta de cartera concretes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta.
  4. A la columna "Tipus d'estratègia d'oferta", feu clic a l'enllaç per accedir a l'informe d'estratègia d'oferta.
  5. Si la campanya utilitza una estratègia d'oferta estàndard (al nivell de campanya), tindreu un informe de nivell de campanya. Si la campanya forma part d’una cartera, se us dirigirà a l’informe de tota l’estratègia d’oferta de cartera.
Consell: si no es mostra la columna "Tipus d'estratègia d'oferta", podeu afegir-la a la taula de campanyes, de grups d'anuncis o de paraules clau.

Si no veieu la columna i voleu activar-la, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta.
  4. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula.
  5. Feu clic a Modifica les columnes.
  6. A "Modifica les columnes de les campanyes", seleccioneu el menú desplegable "Atributs".
  7. A la categoria "Atributs", seleccioneu Tipus d'estratègia d'oferta.

Com podeu accedir als informes d'estratègia d'oferta (només per les estratègies de cartera)

És millor fer servir aquest mètode quan vulgueu veure totes les estratègies d'oferta de cartera diferents del compte.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta.
  4. Feu clic al nom de l'estratègia d'oferta de cartera per accedir a l'informe.
Nota : l'informe d'estratègia d'oferta al nivell de compte també està disponible per als comptes d'MCC.

Com es pot accedir a l'informe d'estratègia d'oferta del compte

Utilitzeu l'informe d'estratègia d'oferta del compte quan vulgueu veure el rendiment agregat de totes les estratègies d'oferta del vostre compte de Google Ads, no incloses en cap estratègia d'oferta de cartera. L'informe inclou tots els tipus de campanya, excepte les d'aplicacions.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta.
  4. Feu clic a la pestanya Estratègies del compte.

Nota: a l'informe d'estratègia d'oferta del compte, s'inclouran les campanyes següents:

• Només les campanyes que no formen part d'una estratègia d'oferta de cartera.
  • Els informes agregats per a les campanyes de CPA objectiu inclouran totes les campanyes que utilitzin l'estratègia d'oferta Maximització de conversions amb un CPA objectiu o qualsevol campanya que utilitzi l'estratègia d'oferta CPA objectiu.
  • Els informes agregats per a les campanyes de ROAS objectiu inclouran totes les campanyes que utilitzin l'estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu o qualsevol campanya que utilitzi l'estratègia d'oferta ROAS objectiu.
  • Actualment, els objectius mitjans de CPA i de ROAS no s'admeten per a les campanyes discovery, de display ni per a les campanyes que utilitzen visites a la botiga o vendes a la botiga. Si el vostre compte inclou aquests tipus de campanyes, no veureu l'objectiu agregat general per al compte.
  • Actualment, no s'admeten les campanyes d'aplicacions amb CPA objectiu.

Com es pot trobar l'informe d'estratègia d'oferta del nivell de campanya

Nota: només s'aplica a les campanyes amb maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu o sense.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes i, tot seguit, navegueu fins a la taula Campanyes.
  4. Afegiu la columna "Tipus d'estratègia d'oferta", si encara no existeix.
  5. Cerqueu la campanya en qüestió; passeu el cursor per sobre del tipus d'estratègia d'oferta marcat; per exemple, Maximització del valor de conversió (ROAS objectiu) o Maximització del valor de conversió.
  6. Feu clic per veure l'informe d'estratègia d'oferta de la campanya.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now