Uudelleenmarkkinointikampanjoiden määrittäminen Google Ads Editorilla

Google Ads Editorin avulla voit lisätä kampanjoihisi uudelleenmarkkinointiluetteloita. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten määrität Google Ads Editorilla uudelleenmarkkinointikampanjoita.

Ohjeet

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden lisääminen kampanjoihin

1. Valitse puunäkymästä kampanja, johon haluat lisätä yleisöjä.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Avainsanat ja kohdistaminen ja valitse sitten Yleisöt.
  3. Klikkaa Lisää yleisö ja valitse Kampanjan yleisö.
  4. Valitse lisättävä yleisö ja klikkaa OK.
  5. Klikkaa muokkauspaneelin alareunasta Muokkaa kampanjan joustavaa kattavuutta.
  6. Valitse Yleisöt-osiosta Kohdistus tai Havainto.
Huomioitavaa
Kun luot uuden Haku- tai Shopping-kampanjan, Yleisöt-osion oletusasetus on Havainto.

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden lisääminen mainosryhmiin

1. Lisää uudelleenmarkkinointiluettelot mainosryhmiisi valitsemalla Avainsanat ja kohdistaminen ‑välilehden Yleisöt-alivälilehdeltä Lisää yleisö. Voit lisätä useita uudelleenmarkkinointiluetteloita useisiin mainosryhmiin samalla kertaa. Näet kaikki käytettävissä olevat mainosryhmät, kun katsot koko tiliäsi puunäkymässä. Luettelot lisätään mainosryhmiin käyttämällä +0 %:n hintatarjouksen muokkausta, jota voit muuttaa seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  2. Vaihe 2 (tärkeää): Jos lisäät uudelleenmarkkinointiluetteloita tärkeimpään Haku-kampanjaasi, jossa käytetään jo avainsanakohdistusta, määritä Yleisöt-osion kohdistusasetukseksi Havainto. Kohdistusasetusta voi muokata Mainosryhmät-välilehden Joustava tavoittavuus ‑muokkauspaneelista. Jos haluat muuttaa usean mainosryhmän kohdistusasetusta kerralla, valitse ryhmät datanäkymästä.
  3. Kun määrität kohdistusasetukseksi Havainto, Google Ads voi näyttää avainsanojesi perusteella mainoksia kaikille käyttäjille ja käyttää uudelleenmarkkinointiluetteloille määrittämiäsi hintatarjouksen muokkauksia.
  4. Jos luot hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloille toisen kampanjan, määritä kohdistusasetukseksi Kohdistus. Tätä asetusta käytettäessä Google Ads voi näyttää kampanjan mainoksia vain uudelleenmarkkinointiluetteloissasi oleville sivuston kävijöille.
    Huomioitavaa
    Kun luot Haku- tai Shopping-kampanjaan uuden mainosryhmän, Yleisöt-osion oletusasetus on Havainto. Sijoitteluiden, aiheiden, sukupuolen, iän ja perhetilanteen oletusasetus on Kohdistus.
  5. Ota muutokset käyttöön ja seuraa uudelleenmarkkinointiluetteloidesi toimivuutta muuhun tiliisi verrattuna.
  6. (Valinnainen): Kun olet tutkinut uudelleenmarkkinointiluetteloiden toimivuutta, hintatarjouksen muokkauksia kannattaa muuttaa siten, että pääset tavoittelemaasi sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin (ROI). Google Ads Editorilla voit muuttaa uudelleenmarkkinointiluetteloiden hintatarjouksen tarkentimia seuraavilla tavoilla:
    • Google Ads Editorin sisällä: Valitse ensin muutettavat uudelleenmarkkinointiluetteloiden hintatarjouksen tarkentimet tai koko tilisi puunäkymästä. Valitse sitten Avainsanat ja kohdistaminen ‑välilehden Yleisöt-alavälilehti. Lajittelemalla ja suodattamalla löydät luettelot, joiden hintatarjouksia haluat muokata. Valitse sitten kaikki luettelot, joissa käytetään samaa hintatarjouksen muokkausta. Lisää uusi hintatarjouksen muokkaus (+50 % lisätään kirjoittamalla 50) ja lähetä muutokset.
    • Kopioimalla muokkaukset: Voit viedä luetteloasetukset Google Ads Editorilla, tehdä niihin muutoksia esimerkiksi Google Sheetsissa sekä lopuksi kopioida muutokset ja liittää ne Google Ads Editoriin. Valitse ensin haluamasi kampanjat tai koko tilisi puunäkymästä. Valitse sitten Avainsanat ja kohdistaminen ‑välilehden Yleisöt-alavälilehti. Vie luetteloasetukset valitsemalla yläpalkista Tili > Vie > Vie nykyinen näkymä ja tallentamalla tiedosto. Voit käyttää luettelon hintatarjouksen muokkausten muuttamiseen laskentataulukkosovellusta, kuten Google Sheetsia. Kopioi kaikki muutokset, mukaan lukien Kampanja-, Mainosryhmä- ja Hintatarjouksen tarkennin ‑sarakkeet. Liitä muutokset Google Ads Editoriin ja ota ne käyttöön valitsemalla Avainsanat ja kohdistaminen ‑välilehden Yleisöt-alavälilehdeltä Tee useita muutoksia kerralla.
    • Tuomalla muokkaukset: Voit myös viedä luetteloasetukset, tehdä niihin muutoksia esimerkiksi Google Sheetsissa sekä lopuksi tuoda muutokset ja ottaa ne käyttöön. Valitse ensin haluamasi kampanjat tai koko tilisi puunäkymässä. Valitse sitten Avainsanat ja kohdistaminen ‑välilehden Yleisöt-alavälilehti. Vie luetteloasetukset valitsemalla yläpalkista Tili > Vie > Vie nykyinen näkymä ja tallentamalla tiedosto. Voit muuttaa luettelon hintatarjouksen muokkauksia laskentataulukkosovelluksen avulla. Tallenna kaikki muutokset CSV-tiedostona, mukaan lukien Kampanja-, Mainosryhmä- ja Hintatarjouksen tarkennin ‑sarakkeet. Tuo muutokset Google Ads Editoriin ja ota ne käyttöön valitsemalla yläpalkista Tili > Tuo > Tiedostosta ja tuomalla tiedostosi.