Smart budgivning: definisjon

Smart Budgivning er en undergruppe av automatiske budstrategier som optimaliserer for antall konverteringer eller konverteringsverdi. Med smart budgivning optimaliseres budene dine ved hjelp av maskinlæring for at du skal oppnå så mange konverteringer og så høy konverteringsverdi som mulig i kampanjen eller budporteføljen din. Mål-CPA, mål-ROAS, maksimer antall konverteringer og maksimer konverteringsverdi er eksempler på strategier for smart budgivning.

I tillegg til maskinlæring er det tre andre viktige fordeler ved smart budgivning:

• Et bredt utvalg av signaler brukes for å skreddersy budene etter den unike konteksten til personen som utfører søket. Disse signalene inkluderer informasjon om enhet, sted, tid på døgnet, remarketinglister, nettleser, språk og mye mer. Finn ut mer om budgivningssignaler.
  • Ved hjelp av fleksible kontroller kan du angi resultatmål for å styre resultatene av budgivningen og optimalisere søkebudene i tråd med attribusjonsmodellen du har valgt.
  • Med tydelig rapportering og statusoppdateringer kan du teste hvor godt den smarte budgivningen fungerer, og få enda bedre oversikt over budstrategiene dine.