Smart Bidding: Definition

En undergruppering af automatiske budstrategier, der optimerer for konverteringer eller konverteringsværdi. Smart Bidding bruger maskinlæring til at optimere dine bud, så antallet af konverteringer og konverteringsværdien maksimeres for hele din kampagne- eller budgivningsportefølje. Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er alle eksempler på Smart Bidding-strategier.

Udover maskinindlæringsfunktionerne har Smart Bidding også tre andre vigtige fordele:

• En bred vifte af signaler, som gør det muligt at skræddersy bud til den unikke kontekst for en bruger. Dette kan for eksempel være brugerens enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketinglister browser, sprog og meget mere. Få flere oplysninger om budgivningssignaler.
  • Fleksible kontrolelementer, der giver dig mulighed for at angive effektivitetsmål, så du kan tilpasse budeffektiviteten og optimere søgebuddene til den tilskrivningsmodel, du har valgt.
  • Gennemskuelige rapporter og statusopdateringer, der hjælper dig med at teste, hvor godt Smart Bidding fungerer for dig, og forstå detaljerne bag dine budstrategier.