Smart Bidding: Definition

Smart Bidding henviser til budstrategier, hvor der bruges maskinlæring til at optimere til konverteringer eller konverteringsværdi på hver eneste auktion – en funktion, der kaldes "auktionsbudgivning i realtid". Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er alle eksempler på Smart Bidding-strategier.

Udover maskinlæringsfunktionerne har Smart Bidding også 3 andre vigtige fordele:

• En bred vifte af signaler, som gør det muligt at skræddersy bud til den unikke kontekst for en bruger. Dette kan for eksempel være brugerens enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketinglister browser, sprog og meget mere. Få flere oplysninger om budgivningssignaler.
  • Fleksible kontrolelementer, der giver dig mulighed for at angive effektivitetsmål, så du kan tilpasse budeffektiviteten og optimere søgebuddene til den tilskrivningsmodel, du har valgt.
  • Gennemskuelige rapporter og statusopdateringer, der hjælper dig med at teste, hvor godt Smart Bidding fungerer for dig, og forstå detaljerne bag dine budstrategier.