Smart Bidding: Definition

En undergruppering af strategier for automatisk budgivning, der optimerer for konverteringer eller konverteringsværdi. Smart Bidding bruger maskinlæring til at optimere dine bud, så antallet af konverteringer og konverteringsværdien maksimeres for hele din kampagne- eller budgivningsportefølje. Mål-CPA, Mål-ROAS, Maks. antal konverteringer og Udvidet CPC er alle Smart Bidding-strategier.

Ud over maskinlæringsfunktionerne er der tre andre store fordele ved Smart Bidding:

• En bred vifte af signaler, som gør det muligt at bud til en persons unikke kontekst. Dette kan for eksempel være brugerens enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketinglister browser, sprog og meget mere. Få flere oplysninger om budgivningssignaler.
  • Fleksible kontrolelementer, der giver dig mulighed for at angive effektivitetsmål, så du kan tilpasse budeffektiviteten og optimere søgebuddene til den tilskrivningsmodel, du har valgt.
  • Gennemskuelige rapporter og statusopdateringer, der hjælper dig med at teste, hvor godt Smart Bidding fungerer for dig, og forstå detaljerne bag dine budstrategier.