Tietoja hintalaajennuksista

Hintalaajennusten avulla voit saada entistä enemmän irti hakuverkoston tekstimainoksista. Hintalaajennusten avulla voit paremmin esitellä tuotevalikoimaasi ja palveluitasi ja linkittää sivustosi kävijät suoraan heitä kiinnostaviin kohteisiin.

Hintalaajennuksilla saat lisää tilaa yrityksesi tarjonnan esittelemiseen, ja ne näkyvät tietokoneilla ja mobiililaitteilla tekstimainosten alapuolella enintään kahdeksan kortin joukkona. Kortteja katsomalla käyttäjät voivat nähdä eri vaihtoehtoja ja hintoja. Hintavalikosta käyttäjät voivat siirtyä suoraan heitä kiinnostavaan nimikkeeseen verkkosivustollasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä hyötyjä hintalaajennusten käyttämisestä on. Ohjeet löydät hintalaajennusten käyttöä koskevasta artikkelista.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Hintalaajennuksia voidaan näyttää sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Hintalaajennusten linkit johtavat suoraan sivustollesi, joten on tärkeää, että sivustosi on optimoitu tietokoneille ja kaikille mobiililaitteille. Lue lisätietoja tehokkaan mobiilisivuston luomisesta.

Käytettävissä olevat kielet ja valuutat

Hintalaajennukset ovat tällä hetkellä käytettävissä englanniksi, espanjaksi, hollanniksi, italiaksi, japaniksi, portugaliksi, puolaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi.

Tunnus Valuutta

ARS

Argentiinan peso

AUD

Australian dollari

BOB

Boliviano

BRL

Brasilian real

CAD

Kanadan dollari

CHF

Sveitsin frangi

CLP

Chilen peso

COP

Kolumbian peso

EUR

euro

GBP

Englannin punta

HKD

Hongkongin dollari

INR

Intian rupia

JPY

Japanin jeni

MXN

Meksikon peso

NZD

Uuden-Seelannin dollari

PEN

Perun sol

PHP

Filippiinien peso

PLN

Puolan zloty

RUB

Venäjän rupla

SEK

Ruotsin kruunu

SGD

Singaporen dollari

USD

Yhdysvaltain dollari

VEF

Venezuelan bolívar

ZAR

Etelä-Afrikan randi

Esimerkki

Oletetaan, että omistat kampaamon. Voit lisätä yleisluontoisia hintalaajennuksia esimerkiksi tunnisteilla Hiustenleikkuu, Hiusten värjäys ja Hoidot sellaisiin kampanjoihin, joissa käytetään yleisluontoisia avainsanoja. Vaihtoehtoisesti voit lisätä laajennuksia tarkemmin kohdistettuihin mainosryhmiin. Esimerkiksi Hiusvärit-mainosryhmääsi voisi kuulua laajennukset Osittainen värjäys, Täysi värjäys, Täysi värjäys + hoitokäsittely ja Puolikestävä kiilto. Laajennusten avulla asiakkaasi saavat paremman käsityksen yrityksesi tarjonnasta.

Mitä hintalaajennukset tekevät?

Tässä muutama syy, miksi hintalaajennusten lisääminen mainoksiin kannattaa:

• Tarjonnan esittely: Hintalaajennusten avulla voit esitellä yrityksesi tarjontaa käyttäjille interaktiivisessa ja selailtavassa muodossa.
  • Helpommat konversiot: Kun käyttäjät klikkaavat tai napauttavat jotakin hintaluettelosi nimikettä, he siirtyvät suoraan kyseiseen nimikkeeseen sivustollasi.
  • Suurempi vaikutus vähemmällä työllä: Sinun ei tarvitse laatia uusia tekstimainoksia tai muokata vanhoja mainoksiasi.

Helppoa ja tehokasta

Hintalaajennusten käyttäminen on helppoa:

• Helppo päivittää: Voit muuttaa nimikkeidesi nimiä ja kuvauksia aina, kun haluat. Näin saat ne pidettyä ajan tasalla myös alennusmyyntien ja erikoistarjousten aikaan. Voit myös muokata hintalaajennuksiasi nollaamatta niiden tehokkuustilastoja.
  • Joustava ja muokattava: Voit lisätä hintalaajennuksia niin tilille, kampanjaan kuin mainosryhmäänkin sen mukaan, minkä mainosten kanssa haluat niiden näkyvän. Voit myös valita päivät, viikonpäivät ja vuorokaudenajat, jolloin haluat hintalaajennustesi näkyvän.

Miten laskutus toimii

Hintalaajennuksen klikkauksen hinta on sama kuin otsikon tai näkyvän URL-osoitteen klikkauksen hinta siinä mainoksessa, jossa laajennus näytetään. Hintalaajennuksen klikkauksista veloitetaan, kun mitä tahansa hintalaajennuskohdetta klikataan. Mobiililaitteen avattavan valikon klikkauksista karusellin laajentamiseksi ei kuitenkaan veloiteta.

Hintalaajennukset tarjoavat käyttäjille enemmän mahdollisuuksia klikata, mutta sinua veloitetaan enintään kahdesta klikkauksesta impressiota kohden. Jos joku vielä sattuu klikkaamaan nopeasti useampaa linkkiä mainosta katsellessaan, klikkauksia käsitellään kopioina tai kelpaamattomina klikkauksina eikä sinua veloiteta jälkimmäisestä klikkauksesta lainkaan.