Hintalaajennusten käyttäminen

Hintalaajennusten avulla voit esitellä yrityksesi tarjontaa laajemmin, joten käyttäjät löytävät etsimänsä nopeammin mainoksestasi. Jokaisella hintalaajennuksen luettelosivulla on oma linkkinsä, minkä ansiosta käyttäjät pääsevät haluamiinsa kohteisiin verkkosivustollasi suoraan laajennusta napauttamalla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka hintalaajennuksia luodaan. Jos kaipaat taustatietoja aiheesta, lue lisätietoja hintalaajennuksista. Voit myös lisätä tai muokata useita hintalaajennuksia kerralla.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Mieti hintalaajennusta määrittäessäsi, mitä ihmiset ovat etsimässä, kun he näkevät mainoksesi. Mieti, kuinka tarkkoja mainostesi avainsanat ovat ja pyri tekemään laajennuksestasi yhtä tarkka. Jos esimerkiksi avainsanasi on kohdistettu laadukkaita lakanoita etsiville käyttäjille, laajennuksestasi tulisi löytyä käyttäjien etsimät tiedot: myytävien lakanoiden valikoima ja lakanoiden hinnat. Huomaa, että lakanoita etsivät ihmiset eivät luultavasti halua nähdä tietoja esimerkiksi pyyhkeistä tai kankaista.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Valitse, haluatko lisätä hintalaajennuksen tilin, kampanjan vai mainosryhmän tasolle. Jos lisäät laajennuksen kampanjan tai mainosryhmän tasolle, valitse haluamasi kampanja tai mainosryhmä, johon laajennus lisätään.
  3. Klikkaa kohtaa Mainoslaajennukset.
  4. Klikkaa Näytä.
  5. Valitse kohta + Laajennus.
  6. Valitse kohta + Uusi hintalaajennus.
  7. Määritä hintalaajennuksen kieli, tyyppi, valuutta ja hintamääre.
  8. Täytä tuotteitasi tai palveluitasi kuvaavat kentät ja lisää niille hinnat ja lopullinen URL‑osoite. Voit lisätä 3–8 riviä, mutta on suositeltavaa käyttää vähintään 5 riviä.

1. Jos käytössäsi on vain yksi lopullinen URL‑osoite, sinun ei tarvitse käyttää eri osoitetta joka rivillä.
    2. Laajennusten otsikoiden ja kuvausten enimmäispituus on 25 merkkiä kummallekin. Luomaasi kuvausta tai otsikkoa saatetaan lyhentää kapeampien mobiililaitteiden näyttöjä varten.
    3. Erityyppisiä hintalaajennuksia koskevat vaatimukset löytyvät tämän artikkelin seuraavasta osiosta.
    4. Muista, että laajennuksesi saatetaan joskus näyttää myös ilman kuvausta.
    5. Antamasi hinta saatetaan lyhentää tai pyöristää mobiililaitteilla näyttämistä varten. Esimerkiksi hinta 12345,67 € voidaan esittää muodossa 12346 €.
  9. Tallenna uusi hintalaajennuksesi valitsemalla Tallenna.

Erityyppisiä hintalaajennuksia koskevat vaatimukset

Brändit

Kaikkien otsikkojen tulee olla todellisia tarjottuja brändejä, ja otsikot voivat sisältää ainoastaan brändien nimiä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä brändistä.

• Esimerkkiotsikko: Google for Work
  • Esimerkkikuvaus: Ammattimainen sähköposti, kalenterit ja verkkotallennustila

Tapahtumat

Kaikkien otsikoiden tulee liittyä tiettyihin tapahtumiin (esimerkiksi tapahtuman päivämäärä, tapahtuman sijainti, tapahtuman tyyppi tai esiintyjä). Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä tapahtumasta.

• Esimerkkiotsikko: 19.11. tai Country Music Festival, Austin
  • Esimerkkikuvaus: Country Music Festival, Austin tai 19.11.2016

Sijainti

Kaikkien otsikoiden tulee olla yritykseesi liittyviä sijainteja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä sijainnista.

• Esimerkkiotsikko: San Francisco
  • Esimerkkikuvaus: Päivittäiset lennot Los Angelesiin ja Chicagoon

Naapurustot

Kaikkien otsikoiden tulee olla kaupungin tai alueen alialueita tai piirejä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä naapurustosta.

• Esimerkkiotsikko: Hayes Valley
  • Esimerkkikuvaus: 1 makuuhuoneen ja 2 makuuhuoneen asuinhuoneistot

Tuoteluokat

Kaikkien otsikoiden tulee olla tuoteluokan muunnelmia. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa kyseistä tuoteluokkaa koskevia lisätietoja.

• Esimerkkiotsikko: Naisten
  • Esimerkkikuvaus: Korkokengät, matalat kengät, saappaat, lenkkitossut

Tuotetasot

Kaikkien otsikoiden tulee olla tasoja tai kokoja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä tasosta.

• Esimerkkiotsikko: Luksus
  • Esimerkkikuvaus: Suurin lahjakorimme

Palvelut

Kaikkien otsikoiden tulee olla palvelutyyppejä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä palvelusta.

• Esimerkkiotsikko: Hampaiden valkaisu
  • Esimerkkikuvaus: 30 minuutin valkaisuaika ilman ajanvarausta

Palveluluokat

Kaikkien otsikoiden tulee olla muunnelmia palveluluokasta, joka sisältää useita tiettyjä palveluja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä palveluluokasta.

• Esimerkkiotsikko: Hammashoito
  • Esimerkkikuvaus: Lapset, paikkaukset, valkaisu

Palvelutasot

Kaikkien otsikoiden tulee olla palvelutasoja. Kuvauksen tulee antaa lisäohjeita kustakin palvelutasosta.

• Esimerkkiotsikko: Kolmen tähden hotelli
  • Esimerkkikuvaus: Minibaari huoneessa, ilmainen internet