Hintalaajennusten käyttäminen

Hintalaajennusten avulla voit esitellä yrityksesi tarjontaa tarkemmin ja auttaa käyttäjiä löytämään etsimänsä nopeammin. Kaikilla hintalaajennuksen tiedoilla on omat linkkinsä, joten käyttäjät pääsevät laajennusta napauttamalla suoraan oikeaan paikkaan sivustollasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda hintalaajennuksia. Jos kaipaat taustatietoja aiheesta, lue lisätietoja hintalaajennuksista. Jos haluat lisätä useita hintalaajennuksia, siirry artikkeliin Useiden hintalaajennusten lisääminen tai muokkaaminen kerralla.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Mieti hintalaajennusta määrittäessäsi, mitä ihmiset ovat etsimässä, kun he näkevät mainoksesi. Mieti, kuinka tarkkoja mainostesi avainsanat ovat ja pyri tekemään laajennuksestasi yhtä tarkka. Jos esimerkiksi avainsanasi on kohdistettu laadukkaita lakanoita etsiville käyttäjille, laajennuksestasi tulisi löytyä käyttäjien etsimät tiedot: myytävien lakanoiden valikoima ja lakanoiden hinnat. Huomaa, että lakanoita etsivät ihmiset eivät luultavasti halua nähdä tietoja esimerkiksi pyyhkeistä tai kankaista.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta "Mainokset ja laajennukset" ja valitse sivun yläosasta Laajennukset.
  3. Klikkaa plusmerkkivalikkoa Lisää-painike (plus button  FAB).png ja valitse + Hintalaajennus.
  4. Valitse avattavasta Lisää kohteeseen ‑valikosta, mille tasolle haluat lisätä laajennuksen.
  5. Lisää hintalaajennuksen kieli, tyyppi, valuutta ja hintatarkenne.
  6. Lisää jokaisen näytettävän tuotteen tai palvelun otsikko, hinta, kuvaus ja lopullinen URL. Sinun on lisättävä vähintään kolme tuotetta tai palvelua. Suosittelemme vähintään viiden kohteen lisäämistä.

1. Jos käytössäsi on vain yksi lopullinen URL-osoite, sinun ei tarvitse käyttää eri osoitetta joka rivillä.
    2. Sekä laajennusten otsikoiden että kuvausten enimmäispituus on 25 merkkiä. Kuvausta tai otsikkoa saatetaan lyhentää, jos mainos näytetään kapeammalla mobiililaitteen näytöllä.
    3. Erityyppisiä hintalaajennuksia koskevat vaatimukset kerrotaan tämän artikkelin seuraavassa osiossa.
    4. Muista, että laajennuksesi saatetaan joskus näyttää myös ilman kuvausta.
    5. Antamasi hinta saatetaan lyhentää tai pyöristää mobiililaitteilla näyttämistä varten. Esimerkiksi hinta 12 345,67 € voidaan esittää muodossa 12346 €.
  7. Tallenna uusi hintalaajennus klikkaamalla Tallenna.

Erityyppisiä hintalaajennuksia koskevat vaatimukset

Brändit

Kaikkien otsikkojen tulee olla todellisia tarjottuja brändejä, ja otsikot voivat sisältää ainoastaan brändien nimiä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä brändistä.

• Esimerkkiotsikko: Google for Work
  • Esimerkkikuvaus: Ammattimainen sähköposti, kalenterit ja verkkotallennustila

Tapahtumat

Kaikkien otsikoiden tulee liittyä tiettyihin tapahtumiin (esimerkiksi tapahtuman päivämäärä, tapahtuman sijainti, tapahtuman tyyppi tai esiintyjä). Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä tapahtumasta.

• Esimerkkiotsikko: 19.11. tai Country Music Festival, Austin
  • Esimerkkikuvaus: Country Music Festival, Austin tai 19.11.2016

Sijainti

Kaikkien otsikoiden tulee olla yritykseesi liittyviä sijainteja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä sijainnista.

• Esimerkkiotsikko: San Francisco
  • Esimerkkikuvaus: Päivittäiset lennot Los Angelesiin ja Chicagoon

Naapurustot

Kaikkien otsikoiden tulee olla kaupungin tai alueen alialueita tai piirejä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä naapurustosta.

• Esimerkkiotsikko: Hayes Valley
  • Esimerkkikuvaus: 1 makuuhuoneen ja 2 makuuhuoneen asuinhuoneistot

Tuoteluokat

Kaikkien otsikoiden tulee olla tuoteluokan muunnelmia. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa kyseistä tuoteluokkaa koskevia lisätietoja.

• Esimerkkiotsikko: Naisten
  • Esimerkkikuvaus: Korkokengät, matalat kengät, saappaat, lenkkitossut

Tuotetasot

Kaikkien otsikoiden tulee olla tasoja tai kokoja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä tasosta.

• Esimerkkiotsikko: Luksus
  • Esimerkkikuvaus: Suurin lahjakorimme

Palvelut

Kaikkien otsikoiden tulee olla palvelutyyppejä. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä palvelusta.

• Esimerkkiotsikko: Hampaiden valkaisu
  • Esimerkkikuvaus: 30 minuutin valkaisuaika ilman ajanvarausta

Palveluluokat

Kaikkien otsikoiden tulee olla muunnelmia palveluluokasta, joka sisältää useita tiettyjä palveluja. Otsikkoon liittyvän kuvauksen tarkoituksena on antaa lisätietoja kyseisestä palveluluokasta.

• Esimerkkiotsikko: Hammashoito
  • Esimerkkikuvaus: Lapset, paikkaukset, valkaisu

Palvelutasot

Kaikkien otsikoiden tulee olla palvelutasoja. Kuvauksen tulee antaa lisäohjeita kustakin palvelutasosta.

• Esimerkkiotsikko: Kolmen tähden hotelli
  • Esimerkkikuvaus: Minibaari huoneessa, ilmainen internet