Foretag en betaling for konti med månedlig fakturering

De fleste annoncører, der har valgt månedlig fakturering, kan foretage betaling via bankoverførsel eller check, men mulighederne kan variere fra land til land. Der opkræves ikke noget gebyr i forbindelse med månedlig fakturering, som er en kreditgrænse, du godkendes til, når du ansøger. I denne artikel gennemgår vi fremgangsmåden til, hvordan du foretager en betaling, og giver dig et par tips til, hvordan du sikrer, at din betaling behandles så hurtigt og effektivt som muligt.

Før du begynder

• Hav din faktura ved hånden. Af din faktura fremgår det, hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige for dig, og du kan finde bankoplysninger nederst.
  • Husk altid at angive det tilknyttede Google-fakturanummer (ikke nummeret på din lokale momsfaktura) og kreditnotanummer i forbindelse med dine betalinger, da det kan gøre betalingsprocessen meget hurtigere. Hvis der ikke angives nogen oplysninger i forbindelse med betalingen, bliver den muligvis først anvendt til de ældste debiteringer på din konto. Sørg for at medtage kildeskatdokumenter, hvis det er relevant, og angive, hvilken faktura de skal matches med.
  • Hvis du har spørgsmål om fakturanumre eller betalingsbehandling, kan du sende en mail til den adresse, der er angivet på fakturaen.

Hvornår skal du betale?

Du foretager betalinger i henhold til de vilkår og betingelser, som du accepterer, når du tilmelder dig månedlig fakturering. Disse vilkår omfatter det antal dage, du har til at betale din faktura.

Betal via bankoverførsel

1. Log ind på din netbank for at foretage en betaling.
  2. Angiv nedenstående oplysninger i feltet "Yderligere oplysninger":
    • Alle fakturanumre og kreditnotanumre (hvis det er relevant)
    • Betalingsprofilens id
    • Kundenavn
  3. Angiv samtlige fakturanumre og kreditnotanumre (hvis det er relevant) i feltet "Yderligere oplysninger" på formularen til elektronisk betaling som vist nedenfor:
    Eksempel: 3400000001/3400000002/3500000003/33000000009
  4. Følg denne fremgangsmåde, hvis der ikke er plads til samtlige fakturanumre på formularen til elektronisk betaling:
    • Send en mail til den mailadresse, der er angivet på din Google-faktura, eller til den betalingsansvarlige, samme dag som bankoverførslen foretages.
    • Skriv "Remittance [your company name] [total payment amount]" i emnelinjen.
    • Angiv samtlige fakturanumre og kreditnotanumre (hvis det er relevant) sammen med de respektive betalingsbeløb i meddelelsens brødtekst. Sørg for at medtage kildeskatdokumenter, hvis det er relevant, og angive, hvilken faktura de skal matches med.

Husk!

Alt efter hvilken bank der er tale om, kan feltet "Flere oplysninger" have et andet navn, f.eks. "Notifikation", "Beskrivelse", "Reference" eller lignende.

Betal med check

1. Angiv fakturanumre og kreditnotanumre (hvis relevant) på checken.
  2. Hvis du betaler flere fakturaer og der ikke er plads nok på checken, skal du angive eller udskrive samtlige faktura- og kreditnotanumre sammen med de respektive beløb på et særskilt ark og vedlægge det i brevet med din betaling.
  3. Send checken til den adresse, der er angivet nederst på din Google-faktura.

Betaling med check uden for USA

• Send en mail til den mailadresse, der er angivet på din Google-faktura, samme dag som checken sendes.
  • Skriv "Remittance [your company name] [total payment amount]" i emnelinjen.
  • Angiv samtlige fakturanumre og kreditnotanumre (hvis relevant) sammen med de respektive indbetalingsbeløb i meddelelsens brødtekst.

Eksempel:

Faktura/kreditnota Beløb
3400000001 600,00 DKK
3400000002 1.200,06 DKK
3500000003 1.800,12 DKK
3300000009 -300,54 DKK