Efectuar un pagament de comptes de facturació mensual

La majoria d'anunciants amb facturació mensual poden efectuar pagaments per transferència bancària o xec, tot i que les opcions poden variar en funció de cada país. No es cobra cap comissió per utilitzar aquest tipus de facturació, que consisteix en una línia de crèdit que se us assigna quan s'aprova la vostra sol·licitud. En aquest article s'expliquen els passos per efectuar un pagament i s'ofereixen alguns consells perquè us pugueu assegurar que el pagament es processi amb la màxima celeritat i precisió possibles.

Abans de començar

• Tingueu la factura a mà. Hi trobareu les opcions de pagament que teniu disponibles i, al final de tot, les dades bancàries.
  • Recordeu-vos d'incloure sempre el número de factura (no la factura fiscal local) i el de nota d'abonament de Google associats als pagaments, ja que d'aquesta manera s'accelera molt l'efectuació del pagament al vostre compte. Si no proporcioneu cap detall, és possible que el pagament s'apliqui primer als càrrecs més antics del compte. Assegureu-vos d'incloure els documents de retenció fiscal, si escau, i especifiqueu la factura amb què voleu que coincideixin.
  • Si teniu cap dubte sobre els números de factura o sobre com es processen els pagaments, envieu-nos un missatge a l'adreça electrònica que s'indica a les factures.

Quan es paga

Efectueu els pagaments segons els termes i condicions que hàgiu acceptat en escollir la facturació mensual, en què s'estableixen els dies de termini que teniu per pagar la factura.

Pagar per transferència bancària

1. Inicieu la sessió al portal de la vostra entitat bancària per fer un pagament.
  2. Introduïu la informació següent al camp "Informació addicional":
    • tots els números de factures i els de notes d'abonament (si en teniu)
    • identificador del perfil de pagaments
    • nom del client
  3. Introduïu tots els números de factures i els de notes d'abonament (si en teniu) al camp "Informació addicional" del formulari de pagament electrònic tal com es mostra a continuació:
    Exemple: 3400000001 / 3400000002 / 3500000003 / 3300000009
  4. Si no es poden incloure tots els números de factura al formulari de pagament electrònic, seguiu els passos que s'indiquen a continuació:
    • El mateix dia en què efectueu la transferència bancària, escriviu al representant de cobraments o a l'adreça electrònica que es mostra a la factura de Google.
    • A l'assumpte, escriviu "Remesa [your company name] [total payment amount]".
    • Al cos del missatge, incloeu tots els números de factures i els de notes d'abonament (si en teniu), amb els imports de pagament corresponents. Assegureu-vos d'incloure els documents de retenció fiscal, si escau, i especifiqueu la factura amb què voleu que coincideixin.

Recordatori

En funció de l'entitat bancària, el camp "Informació addicional" pot tenir un altre nom, com ara "Notificació", "Descripció" o "Referència", entre d'altres.

Pagament per xec

1. Escriu els números de la factura i de la nota d'abonament (si en teniu) al xec.
  2. Si heu de pagar diverses factures i necessiteu més espai del que es proporciona al xec, escriviu o imprimiu tots els números de factura i de nota d'abonament amb els imports respectius en un full separat i incloeu-lo amb el pagament.
  3. Envieu el xec físic a l'adreça que es mostra a la part inferior de la factura de Google.

Pagament de xecs fora dels EUA

• El dia en què envieu el xec físic, escriviu a l'adreça electrònica que es mostra a la factura de Google.
  • A l'assumpte, escriviu "Gir [your company name] [total payment amount]".
  • Al cos del missatge, incloeu-hi tots els números de factura i de la nota d'abonament (si en teniu), amb els imports de pagament respectius.

Exemple:

Factura / nota d'abonament Import