Responsiivisten Display-mainosten yleisimmät koot

Jos olet uusi Display-mainostaja, et välttämättä ole vielä tutustunut yleisimpien mainoskokojen mittoihin. Tämä artikkeli sisältää esimerkkejä siitä, millaisia mainoskokoja on valittavissa.

Display-kampanjoiden mainoksia on kahta eri tyyppiä: responsiiviset Display-mainokset ja staattiset kuvamainokset.

Kuvamainokset

Staattisissa kuvamainoksissa käytetään toimittamiasi kuvia. Nämä mainokset eivät mukaudu mainospaikkoihin eivätkä muutu tulosten perusteella. Kuvat pysyvät aina alkuperäisessä muodossa.

Responsiiviset Display-mainokset

Responsiiviset Display-mainokset ovat Display-verkoston oletusmainostyyppi. Niiden koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat käytettävissä olevaan mainospaikkaan automaattisesti. Myös sisältö muuttuu tulosten maksimoimiseksi.

Jos haluat luoda tällaisia mainoksia, lataa yhtä mainosaineistoa varten erilaisia mainossisältöjä, kuten otsikoita, logoja, kuvia ja kuvauksia (voit ladata useita samaan sisältöluokkaan kuuluvia kohteita). Google luo sinulle mainoksia ja näyttää niitä kaikkialla Display-verkostossa optimoiden ne niin, että kunkin impression yhteydessä näytetään hyviä tuloksia tuottava mainos.

Responsive Display Ads

Responsiivisia Display-mainoksia käytettäessä Google hoitaa mainosaineistojen testaamisen ja optimoinnin puolestasi, ja voit itse keskittyä mainosten tulosten parantamiseen. Lue lisää Responsiivisen Display-mainoksen luomisesta.