Tietoja Display-mainosten yleisimmistä kokoluokista

Jos olet uusi Display-mainostaja, et välttämättä ole vielä tutustunut yleisimpien mainoskokojen mittoihin. Tämä artikkeli sisältää esimerkkejä siitä, millaisia mainoskokoja on valittavissa.

Responsiiviset Display-mainokset

Responsiiviset Display-mainokset ovat Display-verkoston oletusmainostyyppi. Niiden koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat käytettävissä olevan mainospaikan mukaan automaattisesti.

Jos haluat luoda tällaisia mainoksia, lataa yhtä mainosaineistoa varten erilaisia mainossisältöjä, kuten otsikkoja, logoja, kuvia ja kuvauksia (voit ladata useita samaan sisältöluokkaan kuuluvia kohteita). Google luo sinulle mainoksia ja näyttää niitä kaikkialla Display-verkostossa optimoiden ne niin, että kunkin impression yhteydessä näytetään mahdollisimman tehokas mainos.

Responsiivisia Display-mainoksia käytettäessä Google hoitaa mainosaineistojen testaamisen ja optimoinnin puolestasi, ja voit itse keskittyä mainosten tehokkuuden parantamiseen. Lue lisää responsiivisen Display-mainoksen luomisesta.

Mobiililaitteet: mainosten yleisimmät mitat

Seuraavat esimerkit koskevat älypuhelimia.

300 x 250

320 x 50

320 x 100

250 x 250

200 x 200

Tietokone: mainosten yleisimmät mitat

Seuraavat esimerkit koskevat mainoksia, jotka näkyvät tietokoneella mutta eivät mobiililaitteella. Jos luet artikkelia mobiililaitteella, esimerkkikoot eivät välttämättä näy oikein.

300 x 250

336 x 280

728 x 90

300 x 600

160 x 600

970 x 90

468 x 60

250 x 250

200 x 200