Om almindelige størrelser for responsive displayannoncer

Hvis du er nybegynder inden for displayannoncering, kender du muligvis ikke målene på de mest almindelige annoncestørrelser. I denne artikel kan du se eksempler på almindelige annoncestørrelser, som du kan vælge at bruge.

Responsive displayannoncer

Responsive displayannoncer er standardannoncetypen til Displaynetværket. Deres størrelse, udseende og format justeres automatisk, så de passer til stort set alle tilgængelige annoncepladser.

Hvis du vil oprette annoncer af denne type, skal du uploade de forskellige annonceaktiver, heriblandt overskrifter, logoer, billeder og beskrivelser (du kan uploade flere aktiver af samme type), som annoncemateriale til hver enkelt annonce. Derefter gengiver Google dine annoncer og viser dem overalt på Displaynetværket. Annoncerne optimeres for at gøre dem så effektive som muligt på eksponeringstidspunktet.

Hvis du bruger responsive displayannoncer, er det Google, der står for test og optimering af annoncematerialet, så du i stedet kan fokusere på at gøre annoncerne mere effektive. Se, hvordan du opretter en responsiv displayannonce