Activar els productes locals a les campanyes

A custom icon for Merchant Center Classic and Merchant Center Next.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Aquest és el pas 9b de la guia d'incorporació d'inventari local.

Totes les campanyes intel·ligents de compres d'anuncis de vehicles existents s'actualitzaran a Màxim rendiment abans del setembre de 2023 i us oferiran inventari i formats addicionals per arribar a clients nous. Els comptes en què totes les campanyes s'han actualitzat ja no poden crear noves campanyes intel·ligents de compres. Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment.

Aquest article explica com podeu configurar i optimitzar una campanya Màxim rendiment o una campanya de compres per publicar els vostres anuncis d'inventari local i monitorar-ne el rendiment.

Hi ha diverses maneres de personalitzar la configuració dels anuncis d'inventari local i millorar el rendiment. Més informació sobre les funcions d'optimització dels anuncis d'inventari local

Abans de començar

Instruccions

Activar els anuncis d'inventari local a les campanyes

Inicieu la sessió al compte de Google Ads i trieu una de les opcions següents:

Opció 1: Campanya Màxim rendiment

1. Feu clic al nom de la campanya Màxim rendiment existent o creeu-ne una de nova si encara no en teniu cap. Més informació sobre com es crea una campanya Màxim rendiment
  2. Si teniu un feed d'inventari local configurat al compte, els anuncis d'inventari local es difondran de manera predeterminada. Si teniu un feed de Merchant Center enllaçat al compte de Google Ads, seleccioneu el compte de Merchant Center i el país de la campanya Màxim rendiment, i feu clic a Desa.

Opció 2: Campanya de compres

1. Feu clic al nom de la campanya de compres existent o bé creeu-ne una de nova si encara no en teniu cap.
  2. Navegueu fins a Configuració > Configuració de la campanya de compres > Configuració addicional > Productes locals, marqueu la casella "Activa els anuncis de productes venuts en botigues locals" i feu clic a Desa.

Mostrar l'inventari local

Els productes es poden mostrar als anuncis de diverses maneres, segons el tipus d'inventari que envieu a Google. Podeu especificar el format d'anunci que voleu utilitzar per a l'inventari apte a la campanya de compres:

Triar el format d'anunci

Inventari només en línia Inventari multicanal Inventari només local
Quan el comprador és a prop de la botiga Anunci de compres Anunci d'inventari local Anunci d'inventari local
Quan el comprador no és a prop de la botiga Anunci de compres Anunci de compres

Monitorar el rendiment dels canals locals

Si promocioneu productes que veneu en botigues físiques i un feed de productes locals, podeu consultar els informes de rendiment del nivell de grup d'anuncis o de campanya del vostre canal de compres local en segmentar els informes per tipus de clic, per canal o per exclusivitat del canal.

Segmentar per tipus de clic

Si segmenteu l'informe per tipus de clic, se us mostraran les dades dels cinc tipus de clics diferents.

Tipus de clic

Nom del tipus de clic Què vol dir
Compres: producte, en línia Clic en un anunci sobre un producte que es ven en línia.
Compres: producte, local Clic en un anunci sobre un producte que es ven a la botiga
Compres: clics a la botiga en anuncis d'inventari local, local Clic en un anunci sobre una botiga local
Compres: producte, local multicanal Clic a la part de venda en botigues d'un anunci que conté dos enllaços: un que dirigeix al producte que es ven en botigues i, l'altre, al producte que es ven en línia
Compres: producte, multicanal en línia* Clic a la part de venda en línia d'un anunci que conté dos enllaços: un que dirigeix al producte que es ven en botigues i, l'altre, al producte que es ven en línia

* Aquest tipus de clic ja no es mostra. Així i tot, el seguireu veient als informes d'historial.

Per consultar les dades de rendiment:

1. A Google Ads, seleccioneu la campanya que us interessa.
  2. A la visualització de campanya o a la de grup d'anuncis, feu clic a la icona SegmentSegment.
  3. Al menú desplegable, seleccioneu Tipus de clic.

També podeu baixar un informe que mostri una o més opcions de segmentació un cop afegides a la campanya. Per fer-ho:

1. A la part superior dreta de la pantalla, feu clic a Baixa.
  2. Seleccioneu Més opcions.
  3. A Segments, escriviu els noms dels segments que us interessen.
  4. Marqueu les caselles per incloure les files Títols i interval, i Resum.
  5. Feu clic a Baixa.
També podeu utilitzar la pestanya "Informes" per crear un informe personalitzat. Més informació sobre com es creen els informes personalitzats

Configurar filtres per canal i exclusivitat del canal

Després d'activar els productes locals a la campanya de compres, podeu configurar filtres o subdividir l'inventari per canal i per exclusivitat del canal.

• L'opció "Canal" segmenta els productes per disponibilitat en línia o en una botiga local.
  • L'opció "Exclusivitat del canal" segmenta els productes per disponibilitat en un dels dos canals o en tots dos.
  • Si configureu un filtre d'inventari amb els paràmetres "Canal": "Botigues locals" i "Exclusivitat del canal": "Canal únic", la campanya només inclourà els productes que es venen exclusivament en botigues locals, no en línia.
Consell: podeu subdividir l'inventari de productes i triar ofertes diferents en funció del canal i de l'exclusivitat del canal. Per exemple, podeu subdividir els grups de productes en productes que estiguin disponibles en diversos canals (multicanal) amb una oferta assignada. Tot seguit, podeu assignar ofertes independents per als productes que només es mostren en un canal. Més informació sobre com s'organitza una campanya amb grups de productes

A continuació us indiquem com podeu segmentar l'informe per canal o per exclusivitat del canal.

1. A Google Ads, seleccioneu la campanya que us interessa.
  2. A la visualització de campanya o a la de grup d'anuncis, feu clic a Informes predefinits (anteriorment, Dimensions).
  3. Al menú Compres, seleccioneu Compres - Canal o Compres - Exclusivitat del canal.

També podeu anar a la pestanya Informes per crear un informe personalitzat. Més informació sobre com es creen els informes personalitzats