Over (onlangs vereenvoudigde) display-campagnes

Met display-campagnes kunt u doelgroepen bereiken die content bekijken op YouTube, Gmail en in het Google Display Netwerk, dat bestaat uit miljoenen websites en apps. Display-campagnes bieden flexibiliteit, sturing en slimme instellingen met AI van Google om de campagneprestaties te verbeteren. U kunt de handmatige instellingen en de AI-mogelijkheden op basis van de geavanceerde machinelearning-technologie van Google op allerlei manieren combineren voor biedingen, advertentiemateriaal en targeting.

Als u een nieuwe display-campagne maakt, zijn in de standaardinstellingen en suggesties AI-mogelijkheden opgenomen die de campagneprestaties kunnen verbeteren:

• Bieden: Slim bieden-strategieën worden aanbevolen op basis van uw advertentiedoelen. U kunt er ook voor kiezen geen van de voorgestelde biedstrategieën te gebruiken en uw biedstrategieën handmatig selecteren.
  • Advertentiemateriaal: Uw display-advertenties zijn standaard responsief (tenzij u geüploade display-advertenties gebruikt). U kunt verschillende componenten naar Google Ads uploaden. Het AI-model van Google bepaalt de optimale combinatie van componenten en kiest ook het formaat, het uiterlijk en de indeling van componenten die geschikt zijn voor beschikbare advertentieruimtes en die hoogstwaarschijnlijk goed presteren.
  • Targeting: Voor Geoptimaliseerde targeting wordt gebruikgemaakt van informatie zoals zoekwoorden op uw landingspagina, zodat u nieuwe en relevante doelgroepen kunt bereiken die waarschijnlijk converteren. Geoptimaliseerde targeting is ingesteld als de standaard targetingmethode voor uw display-campagnes. Als u geoptimaliseerde targeting niet wilt gebruiken, kunt u een andere vorm van targeting kiezen.

Recente updates voor display-campagnes

• De functies van slimme display-campagnes zijn nu beschikbaar in alle display-campagnes, zodat u makkelijker campagnes kunt maken en beheren.

Geplande wijzigingen (vanaf 1 augustus 2022)

• Als u een actieve, onderbroken of verwijderde slimme display-campagne heeft, zetten we deze om in een display-campagne. Alle instellingen blijven hetzelfde.
  • We maken geen onderscheid meer tussen display-campagnes en slimme display-campagnes. Al uw slimme display-campagnes worden omgezet in display-campagnes.
  • Wat moet u doen? Niets. Alle slimme display-campagnes in uw account worden gemigreerd. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Deze migratie veroorzaakt geen schommelingen in uw campagneprestaties.

Veelgestelde vragen

Hebben deze updates gevolgen voor de prestaties van mijn slimme display-campagne?

Nee. Alle campagne-instellingen blijven ongewijzigd en er zijn geen gevolgen voor de prestaties van uw campagne.

Welke instellingen moet ik gebruiken om de functionaliteit van slimme display-campagnes toe te passen?

Als u een nieuwe campagne wilt maken met de functionaliteit van slimme display-campagnes, gebruikt u de aanbevolen standaardinstellingen. Deze instellingen omvatten geoptimaliseerde targeting, responsieve display-advertenties en de Slim bieden-strategie die het best aansluit bij uw behoeften.

Wat gebeurt er met mijn oude slimme display-campagne?

Als u een actieve, onderbroken of verwijderde slimme display-campagne heeft, zetten we deze om in een display-campagne. Alle instellingen blijven hetzelfde.