Reagoivat mainokset: määritelmä

Reagoivien mainosten koot, ulkoasut ja muodot mukautuvat automaattisesti käytettävissä olevan mainostilan mukaan. Siten yksi reagoiva mainos voi näkyä pienenä tekstimainoksena yhdessä paikassa ja suurena kuvamainoksena toisaalla.

• Luodessaan mainoksiaan mainostajat syöttävät sisällön (esimerkiksi otsikot, kuvaukset, kuvat ja logot). Sen jälkeen Google Ads luo automaattisesti mainokset, jotka ihmiset näkevät.
  • Reagoivat mainokset mahtuvat lähes jokaiseen Display-verkoston mainostilaan. Mainoksissa voi käyttää natiivimuotoilua, jolla mainokset mukautetaan vastaamaan sen verkkosivuston ulkoasua ja tunnelmaa, jolla ne näytetään.

Responsiiviset mainokset
Responsiivisen Display-mainoksen luominen