Lag responsive bannerannonser

Google Ads Tutorials: Creating responsive display ads

For å opprette responsive bannerannonser laster du opp elementene du vil bruke (logoer, bilder, videoer, overskrifter og beskrivelser), så genererer Google automatisk annonsene som skal vises i Google Displaynettverk.

Sånn oppretter du responsive bannerannonser

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Alle kampanjer fra navigasjonsmenyen.
  3. Velg Bannerkampanjer, og klikk på en kampanje der du vil legge til responsive bannerannonser.

4. Klikk på Annonser og utvidelser, og klikk deretter på Annonser.

5. Klikk på plussknappen .

6. Velg Responsiv bannerannonse.

7. Velg en annonsegruppe.

8. Legg til og lagre bildene dine.

9. Under «Bilder og logoer» klikker du på plussknappen Videoer for å legge til en YouTube-link for videoen din.

10. Fyll ut annonseinformasjonen.

11. Se en forhåndsvisning av annonsen.

12. Klikk på Lagre.

Om oppretting av dynamiske responsive annonser med en feed

• Med dynamisk remarketing kan du opprette en feed for alle produktene eller tjenestene du tilbyr, med attributter som unike ID-er, bilder og priser. Finn ut mer om hvordan du oppretter og laster opp nye feeder
  • Den formaterte prisen i feeden din brukes i stedet for prisprefikset du la til da du opprettet annonsen.
  • Ettersom disse annonsene vises i flere størrelser enn det de dynamiske feedbildene kan tilpasses til, er det ikke sikkert at det alltid brukes bilder fra feeden din i annonsene.
  • Annonsene dine kan vises uten at de inneholder alle elementene. Av og til kan det for eksempel hende at annonsene dine vises uten bilder. Formålet med dette er å øke rekkevidden i Displaynettverket.
  • Produktene som vises i forhåndsvisningsmodus, er bare eksempler. Sørg for at feedene dine er i tråd med retningslinjene våre for personlig tilpasset annonsering.
  • Google kan vise layoutetiketter for relevante produkter fra forhandlerannonsører for at annonsørene skal oppnå enda bedre resultater, for eksempel «Nyheter», «Populært» eller «Avslag». Disse layoutetikettene vises automatisk på grunnlag av produktstatistikk fra feeden. Finn ut mer om dynamisk remarketing