Opret en responsiv displayannonce

Bemærk! Fra sommeren 2018 vil responsive displayannoncer blive den nye standardannoncetype for Displaynetværket i den nye Google Ads-oplevelse. Disse annoncer indeholder alle funktionerne i responsive annoncer, giver mulighed for flere aktiver af hver type og større kontrol over dine annoncer. Hvis du har responsive annoncer kørende, bliver du bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.

Opret responsive annoncer for at gøre det nemmere at vise dine annoncer på tværs af hele Displaynetværket. Disse annoncer er aktivbaserede, og størrelsen, udseendet og formatet på annoncerne justeres automatisk, så de passer til de tilgængelige annoncepladser. Ud fra de aktiver, du angiver, inklusive logoer, overskrifter, billeder og beskrivelser, genererer Google automatisk din annonce, når annoncepladserne bliver tilgængelige, og bruger de mange forskellige aktiver, du uploader, til at optimere annoncen for at opnå størst mulig effektivitet. Responsive displayannoncer kan vise tekstannoncer, billedannoncer og native-annoncer i næsten alle størrelser.

I denne artikel beskriver vi, hvordan du opretter en responsiv displayannonce. Du kan finde en oversigt i artiklen Om responsive displayannoncer.

Før du begynder

Hvis du opretter dynamiske responsive displayannoncer ved at knytte et feed til den responsive displayannonce (og dens kampagne), skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis du inkluderer en formateret pris i dit feed, bruges den i stedet for det prispræfiks, du tilføjer i Google Ads, når du opretter annoncen.
  • Da disse annoncer kan blive vist i flere størrelser end dem, som billederne i dit dynamiske feed kan tilpasses til, bruges der muligvis ikke altid billeder fra dit feed i annoncerne.
  • De produkter, der vises i forhåndsvisning, er kun eksempler. Sørg for, at dine feeds overholder vores politik vedrørende tilpasset annoncering.
  • Google viser muligvis layouttags for annoncører inden for detailhandelen, f.eks. "nyhed", "populær" eller "prisfald", på relevante produkter for at øge effektiviteten. Disse layouttags vises automatisk på baggrund af produktindsigt fra feedet. Få flere oplysninger her.
  • Det er ikke alle aktiver, der vises, når dine annoncer vises. Nogle gange kan dine annoncer eksempelvis blive vist uden billeder for at øge din rækkevidde på Displaynetværket.

Sådan opretter du responsive displayannoncer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik derefter på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på den blå plusknap ().
  5. Vælg Responsiv displayannonce.
  6. Vælg en annoncegruppe. Hvis dine responsive displayannoncer skal understøtte dynamisk remarketing, skal du sørge for, at annoncegruppen eller kampagnen er knyttet til et feed.
  7. Tilføj og gem dine billeder. Billeder er en forudsætning for at få adgang til alle vores annonceformater.  Det anbefales, at du har flere aktiver, da det gør det nemmere for Google at optimere dine annoncer. Du kan uploade op til 15 markedsføringsbilleder og 5 logoer. Du kan beskære et enkelt billede, så du både har det i liggende format og kvadratisk format, eller bruge separate billeder til hvert billedformat. Upload dine billeder, scan dem fra dit website, eller vælg fra vores gratis samling af professionelle arkivbilleder. Du kan også vælge blandt de senest benyttede billeder.
    • Liggende format. Hvis du vælger at uploade et billede i liggende format, skal det være i billedformatet 1.91:1 og være større end 600 x 314 pixels. Filen må maksimalt fylde 5120 kB.
    • Kvadrat. Hvis du vælger at uploade et billede i kvadratisk format (1:1), skal det være større end 300 x 300 pixels. Filen må maksimalt fylde 5120 kB.
    • Logo (valgfrit). Hvis du vælger at uploade et logo, skal det være i kvadratisk format (1:1) og have en størrelse på mindst 128 x 128 pixels. Den anbefalede størrelse for det kvadratiske logo er 1.200 x 1.200 pixels. For bedst gengivelse anbefales det også at tilføje et logo i liggende format (4:1), som skal være 512 x 128 pixels eller større. Den anbefalede størrelse for et logo i liggende format er 1.200 x 300 pixels. Uanset hvilket logo du vælger, anbefaler vi, at baggrunden er gennemsigtig, men kun hvis logoet er centreret. Filen må maksimalt fylde 5120 kB.
    • Undgå så vidt muligt at bruge tekst. Tekst må maksimalt dække 20 % af billedet. Bemærk! Dit billede kan blive beskåret vandret med op til 5 % i enderne for at få det til at passe til visse annoncepladser.
  8. Klik på Videoer under "Billeder og logoer".
  9. Sørg for, at den video, du vil vise, er blevet uploadet til YouTube. Tilføj derefter YouTube-links ved at søge efter videoen eller indsætte webadressen fra YouTube. Hvis du vælger at uploade videoen, skal du huske på, at den foretrukne længde på videoen (anbefalede billedformater: 16:9, 1:1, 4:3, 9:16) er 30 sekunder eller kortere. Du kan kun bruge links til YouTube-videoer i annoncen.
  10. Udfyld dine annonceoplysninger: Du kan oprette flere overskrifter og beskrivelser, der skal gengives i dine responsive displayannoncer. Du kan uploade flere versioner af følgende:
    1. Skriv en kort overskrift (mindst 1 eller op til 5 overskrifter på 30 tegn eller færre). Din korte overskrift er den første linje i annoncen, og den vises, hvis der ikke er nok plads til at vise den lange overskrift. Korte overskrifter kan vises både med og uden din beskrivelse.
    2. Skriv en lang overskrift (90 tegn eller færre). Din lange overskrift er den første linje i din annonce, og den vises i stedet for din korte overskrift, hvis der er plads nok. Lange overskrifter kan vises både med og uden din beskrivelse. Bemærk! Når en lang overskrift gengives i en annonce, afhænger dens længde af det website, den vises på. Når en lang overskrift er afkortet, slutter den med en ellipse.
    3. Skriv en beskrivelse (mindst 1 eller op til 5 beskrivelser). Beskrivelsen er et supplement til overskriften og opfordrer folk til at foretage en handling. Den kan indeholde op til 90 tegn og vises muligvis efter den korte eller den lange overskrift. Bemærk! Længden af den viste beskrivelse afhænger af det website, den vises på. Når en beskrivelse er afkortet, slutter den med en ellipse.
    4. Virksomhedsnavn. Angiv navnet på din virksomhed eller dit brand.
    5. Endelig webadresse. Det er det sted, kunderne videresendes til, når de klikker på din annonce.
    6. Valgfrit: Gå til Avancerede valgmuligheder for webadresser for at føje sporingsparametre eller tilpassede parametre til din webadresse.
    7. Valgfrit: Klik på FLERE VALGMULIGHEDER, og vælg Tekst med opfordring til handling. Vælg et sprog i rullemenuen til venstre og en specifik tekst med opfordring til handling i rullemenuen til højre.
    8. Valgfrit mht. dynamiske responsive annoncer: Kampagnetekst (f.eks. "Gratis levering inden for to dage") og prispræfiks.
  11. Se en forhåndsvisning af de mest populære størrelser og annonceformater for dine potentielle annoncer. Responsive displayannoncer kan tilpasses til stort set alle annoncepladser på Displaynetværket og kan derfor blive vist i tusindvis af forskellige layouts.
  12. Klik på Gem.
  13. Vent mindst en uge efter godkendelsen af din annonce, inden du evaluerer dens effektivitet. Indtil da er dine data stadig ufuldstændige.