Kampanjegruppe: definisjon

Et sett med kampanjer som har en felles nøkkelindikator. Kampanjegrupper er nyttige når du skal spore de samlede resultatene for flere kampanjer med lignende mål.

• Angi resultatmål for å definere numeriske mål som er felles for alle kampanjer i en kampanjegruppe.
  • Følg med på resultatene for en kampanjegruppe for å se om du ligger an til å nå resultatmålene. Hvis ikke bør du vurdere å justere innstillingene for kampanjene dine.
  • Du kan opprette kampanjegrupper med en kombinasjon av søkekampanjer, Shopping-kampanjer, bannerkampanjer eller videokampanjer.
  • En kampanje kan bare inngå i én kampanjegruppe om gangen. Den kan ikke tilhøre flere kampanjegrupper.
  • Kampanjegrupper er valgfrie. En kampanje trenger ikke å inngå i en kampanjegruppe.
  • En kampanje med et delt budsjett kan ikke legges til i en kampanjegruppe.
  • Hvis du fjerner en kampanje fra en kampanjegruppe, fjernes de tilhørende resultatdataene fra kampanjegruppen.
  • Du kan opprette, se og endre kampanjegrupper ved å klikke på Kampanjegrupper i navigasjonspanelet til venstre.

Linker til beslektet innhold