Kampanjaryhmä: Määritelmä

Joukko kampanjoita, jotka jakavat tehokkuusindikaattorin. Kampanjaryhmien avulla voit seurata useiden tavoitteiltaan samanlaisten kampanjoiden kokonaistehokkuutta.

• Asettamalla tehokkuustavoitteita voit määrittää numeerisia tavoitteita, jotka kaikki kampanjat jakavat kampanjaryhmässä.
  • Kampanjaryhmän tehokkuutta seuraamalla näet, oletko saavuttamassa tehokkuustavoitteesi. Jos näin ei ole, sinun kannattaa harkita kampanjoiden asetusten säätämistä.
  • Voit luoda kampanjaryhmiä käyttäen haluamaasi haku-, Shopping-, Display- tai videokampanjoiden yhdistelmää.
  • Kampanja on mahdollista lisätä vain yhteen kampanjaryhmään kerrallaan. Se ei voi kuulua useisiin kampanjaryhmiin.
  • Kampanjaryhmät ovat valinnaisia – kaikkien kampanjoiden ei tarvitse kuulua kampanjaryhmään.
  • Jaettua budjettia käyttävä kampanja ei ole lisättävissä kampanjaryhmään.
  • Kampanjan poistaminen kampanjaryhmästä poistaa sen kampanjaryhmässä olevat tehokkuustiedot.
  • Luo, katsele ja muokkaa kampanjaryhmiä klikkaamalla vasemmalla olevasta navigaatiopaneelista Kampanjaryhmät.