Kampanjaryhmä

Kampanjaryhmä on joukko kampanjoita, joilla on yhteinen KPI-mittari. Kampanjaryhmien avulla voit seurata useiden tavoitteiltaan samanlaisten kampanjoiden kokonaistehokkuutta.

• Asettamalla tehokkuustavoitteita voit määrittää numeerisia tavoitteita, jotka kaikki kampanjat jakavat kampanjaryhmässä.
  • Kampanjaryhmän tehokkuutta seuraamalla näet, oletko saavuttamassa tehokkuustavoitteesi. Jos näin ei ole, sinun kannattaa harkita kampanjoiden asetusten säätämistä.
  • Kun luot kampanjaryhmiä, voit yhdistellä vapaasti Haku-, Shopping-, Display- ja Videokampanjoita.
  • Kampanja on mahdollista lisätä vain yhteen kampanjaryhmään kerrallaan. Se ei voi kuulua useisiin kampanjaryhmiin.
  • Kampanjaryhmät ovat valinnaisia – kaikkien kampanjoiden ei tarvitse kuulua kampanjaryhmään.
  • Jos poistat kampanjan kampanjaryhmästä, myös sen tulosdata poistuu.
  • Voit luoda, katsella ja muokata kampanjaryhmiä klikkaamalla Kampanjat Campaigns Icon.