Kampagnegruppe: Definition

Et sæt af kampagner, der deler et nøgletal. Kampagnegrupper er en effektiv metode til at spore den samlede effektivitet af flere kampagner med lignende mål.

• Angiv effektivitetsmål for at udpege numeriske mål, der deles af alle kampagner i en kampagnegruppe.
  • Overvåg kampagnegruppeeffektiviteten for at se, om dine kampagner er på rette vej med hensyn til at nå effektivitetsmålene. Hvis ikke, kan det være en god idé at justere dine kampagners indstillinger.
  • Du kan oprette kampagnegrupper med en hvilken som helst kombination af søge-, Shopping-, display- og videokampagner.
  • En kampagne kan kun føjes til én kampagnegruppe ad gangen. Den kan ikke tilhøre flere kampagnegrupper.
  • Kampagnegrupper er valgfri, og det er ikke nødvendigt, at alle kampagner tilhører en kampagnegruppe.
  • Hvis du fjerner en kampagne fra en kampagnegruppe, fjernes dens effektivitetsdata også fra kampagnegruppen.
  • Du kan oprette, se og redigere kampagnegrupper ved at klikke på Kampagner Campaigns Icon.