Grup de campanyes: definició

És un conjunt de campanyes que comparteixen un indicador clau de rendiment. Els grups de campanyes són útils per supervisar el rendiment general de diverses campanyes que tenen objectius similars.

• Definiu objectius de rendiment per indicar els objectius numèrics que comparteixen totes les campanyes d'un grup.
  • Superviseu el rendiment del grup de campanyes per veure si esteu en curs d'assolir els objectius de rendiment. Si no és així, podeu ajustar la configuració de les campanyes.
  • Podeu crear grups de campanyes amb qualsevol combinació de campanyes de cerca, compres, display o vídeo.
  • Una campanya només es pot afegir a un grup de campanyes, és a dir, que no pot pertànyer a diversos grups alhora.
  • Els grups de campanyes són opcionals: no cal que cada campanya formi part d'un grup.
  • Quan traieu una campanya d'un grup, també se'n treuen les dades de rendiment corresponents.
  • Per crear, veure i editar els grups de campanyes, feu clic a l'opció Campanyes Campaigns Icon.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now