Finn det anbefalte budsjettet for kampanjen din

Google Ads markerer kampanjestatusen din som «Begrenset av budsjettet», og oppgir budsjettanbefalinger, i to tilfeller:

• Hvis kampanjen din oppnår dårlige resultater på grunn av et begrenset budsjett.
  • Hvis du bruker budgivning for maksimering av antall klikk, og kan øke trafikken ved å justere budsjettet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner det anbefalte budsjettet for kampanjen din og tar dette i bruk, slik at du kan få flere klikk og visninger.

Før du begynner

Google Ads viser ikke noe anbefalt budsjett hvis du sjelden bruker opp dagsbudsjettet ditt, eller hvis bare en begrenset mengde data er tilgjengelig for kampanjen din. Hvis du ikke ser noe anbefalt budsjett, og du vet at annonsene dine vises sjeldnere enn ønskelig som følge av et begrenset budsjett, bør du vurdere å øke budsjettet til et beløp du er komfortabel med.

Slik fungerer det

Følgende faktorer legges til grunn for et anbefalt budsjett:

• Nylige kampanjeresultater
  • nåværende kampanjebudsjett
  • søkeordlisten
  • Målrettingsinnstillingene for kampanjen

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  3. Klikk på Filter-ikonet Filter og velg Status.
  4. Merk av alternativet Begrenset av budsjett, og klikk på Bruk.
  5. Velg diagramikonet Chart ved siden av kampanjen som er merket «Begrenset av budsjett».  Du ser nå et forgrunnsvindu med alternativer for dagsbudsjett.
  6. Velg et anbefalt dagsbudsjett, eller angi et selv.
  7. Klikk på Bruk.