De status Beperkt door budget oplossen

Er zijn 2 gevallen waarin Google Ads uw campagne de status Beperkt door budget geeft en budgetaanbevelingen levert:

• Uw campagne presteert minder goed vanwege een beperkt budget.
  • U gebruikt bieden op basis van 'Klikken maximaliseren' en kunt meer verkeer krijgen door uw budget aan te passen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u deze status Beperkt door budget kunt oplossen door het aanbevolen budget voor uw campagne te vinden. Als u het aanbevolen budget van uw campagne toepast, kunt u het aantal klikken en vertoningen verhogen.

Voordat u begint

Google Ads geeft geen aanbevolen gemiddeld dagbudget weer als u zelden uw gemiddelde dagbudget bereikt of als uw campagne beperkte gegevens bevat. Als er geen aanbevolen budget wordt weergegeven en als u weet dat uw advertenties minder vaak worden weergegeven dan zou kunnen omdat uw budget te laag is, kunt u overwegen uw budget te verhogen tot een bedrag dat u bereid bent uit te geven.

Hoe het werkt

Aanbevolen budgetten zijn gebaseerd op de volgende factoren:

• Recente campagneprestaties
  • Huidig campagnebudget
  • Zoekwoordenlijst
  • Targetinginstellingen van de campagne

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Klik op het filtericoon Filter en selecteer Status.
  5. Vink Beperkt door budget aan en klik op Toepassen.
  6. Selecteer het diagramicoon Chart naast de campagne die is gemarkeerd als Beperkt door budget. Er wordt een pop-up weergegeven met opties voor dagbudgetten.
  7. Selecteer een aanbevolen gemiddeld dagbudget of voer een eigen gemiddeld dagbudget in.
  8. Klik op Toepassen.