Mitä tehdä, jos kampanjalla on rajallinen budjetti

Google Ads merkitsee kampanjan tilaksi Budjetilla rajoitettu ja antaa budjettia koskevia suosituksia kahdessa eri tapauksessa:

• Kampanja ei toimi täysin tehokkaasti, koska budjetti rajoittaa sitä.
  • Käytössä on Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia, ja suurempi budjetti voisi kasvattaa liikenteen määrää.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa kampanjan Rajallinen budjetti ‑tilan etsimällä kampanjan suositellun budjetin ja ottamalla sen käyttöön. Suositellun budjetin käyttöönotto voi auttaa kasvattamaan klikkausten ja impressioiden määrää.

Ennen kuin aloitat

Google Ads ei näytä suositeltua päiväbudjettia, jos saavutat päiväbudjettisi harvoin tai jos kampanjassasi on liian vähän dataa. Jos et näe suositeltua budjettia ja tiedät, ettei mainoksiasi näytetä niin usein kuin niitä voitaisiin näyttää, koska budjettisi on rajoitettu, sinun kannattaa harkita budjetin korottamista sellaiseen summaan, jonka olet valmis käyttämään.

Toimintaperiaate

Suositellut budjetit perustuvat seuraaviin tekijöihin:

• kampanjan viimeaikainen tehokkuus
  • kampanjan nykyinen budjetti
  • avainsanaluettelo
  • kampanjan kohdistusasetukset.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa suodatinkuvaketta Suodata ja valitse Tila.
  5. Valitse Rajallinen budjetti ja klikkaa Käytä.
  6. Valitse kaaviokuvake Chart sen kampanjan vieressä, jossa on merkintä Rajallinen budjetti. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on päiväbudjetin asetukset.
  7. Valitse suositeltu keskimääräinen päiväbudjetti tai lisää oma budjettisi.
  8. Klikkaa Käytä.