Løs det problem, der har ført til statussen "Begrænset af budget"

Der er 2 tilfælde, hvor Google Ads markerer din kampagnestatus som "Begrænset af budgettet" og viser budgetanbefalinger:

• Din kampagne underpræsterer på grund af et begrænset budget.
  • Du bruger budgivning til maksimering af antal klik og kan øge trafikken ved at justere dit budget.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du løser det problem, der har ført til statussen "Begrænset af budget", ved at finde det anbefalede budget for din kampagne. Hvis du anvender det anbefalede budget for din kampagne, kan det være med til at sikre dig flere klik og eksponeringer.

Før du begynder

Google Ads viser ikke et anbefalet gennemsnitligt dagligt budget, hvis du sjældent opfylder dit gennemsnitlige daglige budget, eller hvis din kampagne har begrænsede data. Hvis du ikke får vist et anbefalet budget, og du ved, at dine annoncer ikke bliver vist så ofte, som de kunne, da du har et begrænset budget, kan det være en god idé at øge budgettet til et beløb, som du synes er passende.

Sådan fungerer det

Anbefalede budgetter er baseret på følgende faktorer:

• Aktuel kampagneeffektivitet
  • Aktuelt kampagnebudget
  • Søgeordsliste
  • Indstillinger for kampagnemålretning

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på filterikonet Filter, og vælg Status.
  5. Markér Begrænset af budget, og klik på Anvend.
  6. Vælg diagramikonet Chart ud for den kampagne, der er markeret med "Begrænset af budget". Der vises et pop op-vindue med valgmuligheder for dagligt budget.
  7. Vælg et anbefalet gennemsnitligt dagligt budget, eller angiv dit eget.
  8. Klik på Anvend.