Cinc estratègies que podeu seguir en la publicitat per a mòbils

Les cerques des de dispositius mòbils representen més de la meitat de totes les cerques a Google.com i la major part del trànsit de molts anunciants prové d'usuaris de telèfon mòbil.

Ara bé, els clients no només fan servir el mòbil per accedir als llocs web. Els anuncis per a mòbils també es poden traduir en trucades, baixades d'aplicacions o visites en llocs web per a mòbils, entre d'altres. Des de crear un lloc web per a mòbils fins a comptar els clics de trucada, aquests recursos us poden ajudar a captar els clients mentre es desplacen.

1. Comenceu amb un lloc web adaptat per a mòbils

Per començar, us recomanem tenir un lloc web adaptat per a mòbils. Feu una prova de velocitat per a mòbils al lloc web i busqueu solucions de disseny responsiu que s'adiguin amb els vostres objectius empresarials.
Crear un lloc web eficaç per a mòbilsProveu el lloc

2. Creeu anuncis per a mòbils

Potser us esteu preguntant com ha de ser un anunci per a mòbils. Podeu escollir entre molts tipus diferents, si bé el més comú són els anuncis de text optimitzats per publicar-se en dispositius mòbils.
Sobre els anuncis per a mòbils | Fer anuncis a mida de les cerques per a mòbils

3. Configureu la segmentació per a mòbils

Apliqueu estratègies de segmentació específiques per a mòbils per assegurar-vos que els anuncis i les campanyes per a mòbils es mostren, en efecte, en aquests dispositius. En les campanyes de la Xarxa de Cerca, utilitzeu paraules clau que us hagin reportat prèviament alguna mena d'interacció per part d'usuaris de dispositius mòbils.
Trobar paraules clau amb un enfocament mobile-firstMostrar anuncis en aplicacions per a mòbils

4. Feu ofertes més altes per als dispositius mòbils

Definiu ajustos de l'oferta per a mòbils per fer ofertes més altes automàticament per a les impressions en dispositius mòbils. D'aquesta manera, és més probable que els vostres anuncis es publiquin en dispositius mòbils.
Fer ofertes com un professional: ajustos de l'oferta per a mòbils | Definir un ajust de l'oferta per a mòbils

5. Traieu tot el profit als micromoments

Un cop la campanya ja tingui un cert rodatge, és l'hora de millorar-ne el rendiment. Aquests recursos us poden ajudar a definir més bé els vostres objectius empresarials i a optimitzar les campanyes.
Una introducció als micromoments | Crear anuncis eficaços per a mòbils: pràctiques recomanades de Google

Recursos addicionals