Opprett en annonseplan

Med en annonseplan kan du vise annonser eller endre bud på bestemte tidspunkter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter en tidsplan for en annonse.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst.
  3. Klikk på navnet på kampanjen som skal planlegges, under Alle kampanjer
  4. Klikk på Innstillinger-fanen og deretter på Annonseplan. (Husk at annonseplanlegging bare er tilgjengelig for kampanjer der «Alle funksjoner» er slått på.) create ad scheduling
  5. Hvis du oppretter en annonseplan for første gang, klikker du på + Lag egendefinert tidsplan. Hvis du allerede har opprettet en annonseplan, klikker du på + Annonseplan.
  6. Velg bestemte dager og klokkeslett. Husk at annonseplanen du oppretter, er basert på tidssonen angitt i kontoen din. Du bør derfor justere annonseplanen i henhold til tidssonen til de aktuelle kundene. Finn ut mer om hvordan du endrer tidssonen.
  7. Klikk på Lagre. Endringene dine vises i Annonseplan-statistikktabellen.

Vær oppmerksom på følgende

Annonseplanen er basert på en 12- eller 24-timersklokke. Du bør derfor lage en annonseplan for hver dag for å planlegge at en annonse skal kjøres fra slutten av én dag og gjennom deler av neste dag. Hvis du for eksempel bruker en 12-timersklokke for å kjøre en annonse fra mandag kl. 23.00 til tirsdag kl. 07.00, bør annonseplanen for mandag forlenges fra 23.00 til 24.00, mens annonseplanen for tirsdag bør kjøre fra kl. 24.00 til kl. 07.00.

Prøv det

Gjennomgå annonseplanen

Når du lager en annonseplan, vises bare annonsen din i tidsrommene du angir. Annonsen din vises ikke på datoer eller i tidsperioder du ikke har oppført på annonseplanen. Gå gjennom annonseplanen din for å sikre at den omfatter alle dagene og tidspunktene der du ønsker at annonsen din skal være kvalifisert for visning.

Sånn kan du se nøyaktig når annonsen kan vises i henhold til planen:

1. Klikk på Innstillinger-fanen for kampanjen, og klikk deretter på Annonseplan.
  2. Klikk på Detaljer for planen-rullegardinmenyen.
  3. Velg om du vil se annonseplanen etter «Ukedag» eller «Tidspunkt og ukedag».
  4. Hvis du vil legge til flere datoer eller klokkeslett i annonseplanen, følger du fremgangsmåten ovenfor.