Mainosten esitysaikataulun luominen

Mainosten esitysaikataulun avulla voit näyttää mainoksia tai muuttaa hintatarjouksia tiettyinä ajankohtina.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mainokselle luodaan esitysaikataulu.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa aikataulutettavan kampanjan nimeä Kaikki kampanjat -osiossa.
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä ja sitten kohtaa Mainosten esitysaikataulu. (Muista, että mainosten ajoitus on käytettävissä vain kampanjoissa, joissa on käytössä Kaikki ominaisuudet -asetus.) create ad scheduling
  5. Jos olet luomassa mainosten esitysaikataulua ensimmäistä kertaa, klikkaa kohtaa + Luo mukautettu aikataulu. Jos olet luonut mainosten esitysaikataulun aikaisemminkin, klikkaa + Mainosten esitysaikataulu -painiketta.
  6. Valitse haluamasi päivät ja kellonajat. Muista, että määrittämäsi mainosten esitysaikataulut perustuvat tilisi aikavyöhykkeeseen. Tämän vuoksi sinun kannattaa muokata mainosten esitysaikataulua siten, että se huomioi kohdeasiakkaiden mahdolliset aikavyöhyke-erot. Lue lisää aikavyöhykkeen vaihtamisesta.
  7. Klikkaa Tallenna. Katso, kuinka tekemäsi muutokset vaikuttavat Mainosten esitysaikataulu ‑tilastotaulukkoon.

Muista seuraavat seikat

Mainosten esitysaikataulu perustuu joko 12 tai 24 tunnin kelloon. Jos siis haluat ajastaa mainoksen näkymään jonkin päivän lopusta seuraavan päivän puolelle, sinun on luotava mainosten esitysaikataulu kummallekin päivälle. Jos esimerkiksi käytät 24 tunnin kelloa, ja haluat mainoksesi näkyvän maanantai-illasta klo 23.00 tiistaiaamuun klo 7.00, sinun on luotava oma mainosten esitysaikataulunsa sekä maanantaille klo 23.00–24.00 että tiistaille klo 00.00–07.00.

Kokeile

Aikataulun tarkasteleminen

Kun luot mainosten esitysaikataulun, mainos näytetään vain määrittäminäsi ajankohtina. Mainostasi ei näytetä päivämäärinä ja ajankohtina, joita ei ole eritelty mainosten esitysaikatauluun. Tarkista mainosten esitysaikataulu ja varmista, että siinä ovat mukana kaikki päivämäärät ja kellonajat, joina mainoksen näyttämisen on tarkoitus olla mahdollista.

Voit tarkastella mainoksesi esitysaikataulua seuraavasti:

1. Klikkaa ensin kampanjasi Asetukset-välilehteä ja sitten kohtaa Mainosten esitysaikataulu.
  2. Klikkaa avattavaa Aikataulutiedot-valikkoa.
  3. Valitse asetukset sen mukaan, haluatko katsoa mainosten esitysaikataulua Viikonpäivä- vai Kellonaika ja viikonpäivä -perusteisesti.
  4. Jos haluat lisätä päiviä ja kellonaikoja mainosten esitysaikatauluun, noudata edellä olevia ohjeita.