Mainosten esitysaikataulun luominen

Mainosten esitysaikataulu mahdollistaa mainosten näkymisen tai hintatarjousten muuttamisen määrättyinä ajankohtina. Voit luoda enintään kuusi mainosten esitysaikataulua päivässä kutakin tilisi kampanjaa kohden.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mainokselle luodaan esitysaikataulu.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta + Näytä lisää ja klikkaa sitten Mainosten esitysaikataulu.
  3. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse sitten kampanja, jolle haluat luoda mainosten esitysaikataulun.
  4. Valitse haluamasi päivät ja kellonajat.
  5. Klikkaa Tallenna. Muutokset näkyvät Mainosten esitysaikataulu ‑sivulla.

Hyvä muistaa

• Mainosten esitysaikataulut määritetään tilisi aikavyöhykkeen mukaan, joten jos kohdeasiakkaasi ovat eri aikavyöhykkeellä, sinun tulisi muokata mainostesi esitysaikataulua. Lue lisää aikavyöhykkeestä
  • Jos haluat ajoittaa mainoksen näkymään jonkin päivän lopusta seuraavan päivän puolelle, sinun on luotava mainosten esitysaikataulu kummallekin päivälle. Jos esimerkiksi haluat mainoksesi näkyvän maanantaista klo 23.00 tiistaihin klo 7.00 asti, toimi näin:
    • Jos käytät 12 tunnin kelloa, sinun on luotava mainosten esitysaikataulu sekä maanantaille klo 11.00 PM – 12.00 AM että tiistaille klo 12.00 AM – 7.00 AM.
    • Jos käytät 24 tunnin kelloa, sinun on luotava mainosten esitysaikataulu sekä maanantaille klo 23.00–24.00 että tiistaille klo 00.00–07.00.

Näin tarkistat mainosten esitysaikataulun

Kun luot mainosten esitysaikataulun, mainoksesi voivat näkyä vain valitseminasi aikoina. Mainoksesi eivät näy niinä päivinä ja kellonaikoina, jotka eivät sisälly mainosten esitysaikatauluun. Lisää esitysaikatauluun kaikki päivät ja kellonajat, joina haluat mainostesi näkyvän. Voit tarkistaa mainostesi esitysaikataulun näin:

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta + Näytä lisää ja klikkaa sitten Mainosten esitysaikataulu.
  2. Valitse taulukosta kampanja, jonka mainosten esitysaikataulun, tulokset ja kulut haluat nähdä valitulla aikavälillä.
  3. Näkyviin tulevassa kaaviossa on ajat, jolloin kampanjasi mainokset ovat näkyneet. Kaaviossa näkyy oletuksena mainostesi saamien klikkausten määrä.
    • Voit katsoa kampanjasi impressioita, klikkausprosenttia, keskimääräistä klikkauskohtaista hintaa tai kuluja valitsemalla haluamasi mittarit oikean yläkulman avattavasta Klikkaukset-valikosta.
  4. Valitse jokin alavälilehdistä ("Päivä ja tunti", "Päivä" tai "Tunti") sen mukaan, miten haluat nähdä mainosten esitysaikataulun ja tulokset.

Näin muokkaat mainosten esitysaikataulua

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta + Näytä lisää ja klikkaa sitten Mainosten esitysaikataulu.
  2. Valitse haluamasi kampanja taulukosta.
  3. Aloita mainosten esitysaikataulun muokkaaminen klikkaamalla kynäkuvaketta Muokkaa.
    • Jos haluat poistaa jonkin ajanjakson, vie hiiri kyseisen ajanjakson päälle ja klikkaa x-kuvaketta.
    • Jos haluat muuttaa päiviä ja kellonaikoja, klikkaa muutettavia päiviä ja kellonaikoja ja valitse uudet.
    • Jos haluat lisätä mainosten esitysaikatauluun uuden päivän ja kellonajan, valitse Lisää.
  4. Klikkaa Tallenna.