Brug annonceplanlægning

Annonceplanlægning giver dig mulighed for at vise annoncer eller redigere bud på bestemte tidspunkter. Du kan maksimalt oprette seks annonceplaner pr. dag for hver kampagne på din konto.

Denne artikel handler om, hvordan du opretter en plan for en annonce.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på +Vis mere på sidemenuen til venstre og derefter på Annonceplanlægning.
  3. Klik på blyantikonet Rediger, og vælg derefter en kampagne, som du vil oprette en annonceplan for.
  4. Vælg de specifikke dage og tidspunkter.
  5. Klik på Gem. Ændringerne kan ses på siden "Annonceplanlægning".

Husk!

• Annonceplanlægning er baseret på din kontos tidszone, så du skal justere din annonceplan for at tage højde for eventuelle forskelle i forhold til din målgruppes tidszone. Få flere oplysninger om din tidszone
  • Hvis du vil planlægge, at en annonce skal køres fra slutningen af en dag og fortsætte en del af den følgende dag, skal du oprette en annonceplan for hver af disse dage. Hvis du f.eks. vil køre en annonce fra kl. 23.00 mandag til kl. 7.00 tirsdag, skal du gøre følgende:
    • Hvis du bruger 12-timers format, skal din annonceplanlægning for mandag strække sig fra kl. 11.00 p.m. til kl. 12.00 a.m., og din annonceplanlægning for tirsdag skal strække sig fra kl. 12.00 a.m. til kl. 7.00 a.m.
    • Hvis du bruger 24-timers format, skal din annonceplanlægning for mandag strække sig fra kl. 23.00 til kl. 0.00, og din annonceplanlægning for tirsdag skal strække sig fra kl. 0.00 til kl. 7.00.

Sådan gennemgår du din annonceplanlægning

Når du opretter en annonceplanlægning, er dine annoncer kun kvalificeret til at blive vist på de tidspunkter, du angiver. Din annonce vises ikke på de datoer og i de tidsrum, der ikke er med i din annonceplanlægning. Sørg for, at din annonceplanlægning omfatter alle de dage og tidspunkter, hvor din annonce skal være kvalificeret til at blive vist. Sådan gennemgår du din annonceplanlægning:

1. Klik på +Vis mere på sidemenuen til venstre og derefter på Annonceplanlægning.
  2. Vælg en kampagne i tabellen for at se annonceplanen samt effektivitet og omkostninger for kampagnen inden for de planlagte tidsrum.
  3. Du kan nu se et diagram, der viser, hvor mange gange din kampagnes annoncer er blevet vist. Som standard vises det antal klik, dine annoncer har opnået, i diagrammet.
    • Hvis du vil se antal eksponeringer, CTR, gennemsnitlig CPC eller omkostninger for din kampagne, skal du vælge den relevante metric på rullemenuen "Antal klik" øverst til højre.
  4. Vælg en underfane for at gennemgå din annonceplanlægning og effektiviteten efter "Dag og tidspunkt", "Dag" eller "Tidspunkt".

Sådan redigerer du din annonceplanlægning

1. Klik på +Vis mere på sidemenuen til venstre og derefter på Annonceplanlægning.
  2. Vælg en kampagne i tabellen.
  3. Klik på blyantikonet Rediger for at redigere din annonceplanlægning.
    • Fjern et tidsrum ved at holde markøren over det pågældende tidsrum og klikke på "x".
    • Juster datoer og tidspunkter ved at klikke på de datoer eller tidspunkter, som du vil ændre, og vælge nye.
    • Føj en ny dato og et nyt tidspunkt til din annonceplanlægning ved at klikke på Tilføj.
  4. Klik på Gem.