Opret en annonceplanlægning

En annonceplanlægning giver dig mulighed for at vise annoncer eller ændre bud på bestemte tidspunkter.

I denne artikel forklares det, hvordan du opretter en planlægning for en annonce.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på navnet på den kampagne, der skal lægges en tidsplan for, under Alle kampagner
  4. Klik på fanen Indstillinger og derefter på Annonceplanlægning. (Vær opmærksom på, at annonceplanlægning kun er tilgængelig for kampagner med "Alle funktioner" aktiveret). create ad scheduling
  5. Hvis det er første gang, du opretter en annonceplanlægning, skal du klikke på + Opret tilpasset plan. Hvis du har oprettet en annonceplanlægning før, skal du klikke på + ANNONCEPLANLÆGNING.
  6. Vælg de specifikke dage og tidspunkter. Vær opmærksom på, at din annonceplanlægning er baseret din kontos tidszone. Derfor er det vigtigt, at du tilpasser din annonceplanlægning, så den tager højde for eventuelle forskelle i din målgruppes tidszone. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer din tidszone.
  7. Klik på Gem. Du kan se dine ændringer i statistiktabellen for annonceplanlægning.

Husk!

Annonceplanlægningen er baseret på et 12-timers eller 24-timers format. Hvis du vil planlægge, at en annonce skal køre fra slutningen af en dag og fortsætte en del af den følgende dag, skal du derfor oprette annonceplanlægning for hver af dagene. Hvis du bruger 12-timers format, og du f.eks. vil køre en annonce fra mandag kl. 11:00 e.m. til tirsdag kl. 7:00 f.m., skal din annonceplanlægning for mandagen strække sig fra kl. 11:00 e.m. til kl. 12:00 f.m., og tirsdagens planlægning skal strække sig fra kl. 12:00 f.m. til kl. 07:00 f.m.

Prøv det nu

Gennemgå din planlægning

Når du opretter en annonceplanlægning, vises din annonce kun på de tidspunkter, du angiver. Den vises ikke på datoer og tidspunkter, der ikke er i din annonceplanlægning. Gennemgå din annonceplanlægning for at sikre, at den omfatter alle de datoer og tidspunkter, hvor du ønsker, at din annonce skal være kvalificeret til at blive vist.

Sådan kan du se, præcis hvornår din annonce er planlagt til at blive vist:

1. Klik på fanen Indstillinger i kampagnen, og klik derefter på Annonceplanlægning.
  2. Klik på rullemenuen Planlægningsdetaljer.
  3. Vælg, om du ønsker at få vist din annonceplanlægning efter "Dag i ugen" eller "Tidspunkt og dag i ugen".
  4. Hvis du vil føje flere datoer og tidspunkter til din annonceplanlægning, skal du følge ovenstående trin.