Opret en annonceplanlægning

En annonceplanlægning giver dig mulighed for at vise annoncer eller ændre bud på bestemte tidspunkter.

I denne artikel forklares det, hvordan du opretter en planlægning for en annonce.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annonceplanlægning i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på blyantikonet Rediger, og vælg derefter en kampagne, som du vil oprette annonceplanlægning for.
  4. Vælg de specifikke dage og tidspunkter. Vær opmærksom på, at den annonceplanlægning, du opretter, er baseret på din kontos tidszone. Derfor er det vigtigt, at du tilpasser din annonceplanlægning, så den tager højde for eventuelle forskelle i din målgruppes tidszone. Få flere oplysninger
  5. Klik på Gem. Dine ændringer vises på siden Annonceplanlægning.
Bemærk! Du kan maksimalt oprette seks annonceplanlægninger pr. dag for hver kampagne.

Sådan gennemgår du din annonceplanlægning

Når du opretter annonceplanlægning, er dine annoncer kun kvalificeret til at blive vist på de tidsunkter, som du angiver. Din annonce vises ikke på datoer og i tidsrum, der ikke er med i din annonceplanlægning. Sørg for, at din annonceplanlægning omfatter alle de dage og tidspunkter, hvor du ønsker, at din annonce skal være kvalificeret til at blive vist. Sådan gennemgår du din annonceplanlægning:

1. Klik på Annonceplanlægning i sidemenuen til venstre.
  2. Vælg en kampagne i tabellen for at se dens annonceplanlægning, effektivitet og omkostninger i de planlagte tidsrum.
  3. Du kan nu se et diagram, der viser, hvor mange gange din kampagnes annoncer er blevet vist. Som standard viser diagrammet antallet af klik, som dine annoncer har modtaget.
    • Hvis du vil se din kampagnes eksponeringer, CTR, gennemsnitlige CPC eller omkostninger, skal du vælge den pågældende metric i rullemenuen Klik øverst til højre.
  4. Vælg en underfane for at gennemgå din annonceplanlægning og effektivitet efter "Dag og tidspunkt", "Dag" eller "Tidspunkt".

Sådan redigerer du din annonceplanlægning

1. Klik på Annonceplanlægning i sidemenuen til venstre.
  2. Vælg en kampagne i tabellen.
  3. Klik på blyantikonet Rediger for at redigere din annonceplanlægning.
    • Fjern et tidsinterval ved at holde markøren over det pågældende tidsinterval og klikke på "x".
    • Juster datoer og tidspunkter ved at klikke på de datoer eller tidspunkter, som du vil ændre, og vælge nye.
    • Føj en ny dato og et nyt tidspunkt til din annonceplanlægning ved at klikke på Tilføj
  4. Klik på Gem.

Bemærk!

Annonceplanlægningen er er baseret på et 12-timers eller 24-timers format. Hvis du vil planlægge, at en annonce skal køre fra slutningen af en dag og fortsætte en del af den følgende dag, skal du derfor oprette annonceplanlægning for hver af dagene. Hvis du bruger 12-timers format, og du f.eks. vil køre en annonce fra mandag kl. 11:00 e.m. til tirsdag kl. 7:00 f.m., skal din annonceplanlægning for mandagen strække sig fra kl. 11:00 e.m. til kl. 12:00 f.m., og tirsdagens planlægning skal strække sig fra kl. 12:00 f.m. til kl. 07:00 f.m.