Crear una programació d'anuncis

Les programacions d'anuncis permeten mostrar anuncis o canviar les ofertes en moments determinats. Podeu crear un màxim de sis programacions d'anuncis al dia per a cada campanya del compte.

En aquest article s'explica com podeu crear una programació per a un anunci.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a +Mostra'n més i, tot seguit, a Programació d'anuncis.
  3. Feu clic a la icona de llapis Edita i, tot seguit, seleccioneu una campanya per crear-hi una programació d'anuncis.
  4. Seleccioneu els dies i les hores que vulgueu.
  5. Feu clic a Desa. Veureu els canvis reflectits a la pàgina "Programació d'anuncis".

Recordatori

• Les programacions d'anuncis es defineixen en funció de la zona horària del compte. Per tant, cal que les ajusteu perquè tinguin en compte les diferències horàries amb els vostres clients objectiu. Més informació sobre la zona horària
  • Per programar un anunci perquè es publiqui des del final d'un dia fins a una part del dia següent, heu de crear una programació d'anuncis per a cada dia. Per exemple, per publicar un anunci des de dilluns a les 23:00 fins a dimarts a les 7:00:
    • Si utilitzeu el sistema horari de 12 hores, la programació d'anuncis de dilluns ha de ser des de les 11:00 p.m. fins a les 12:00 a.m., i la de dimarts, des de les 12:00 a.m. fins a les 7:00 a.m.
    • Si utilitzeu el sistema horari de 24 hores, la programació d’anuncis de dilluns ha de ser des de les 23:00 fins a les 0:00, i la de dimarts, des de les 00:00 fins a les 7:00.

Com es pot revisar una programació d'anuncis

En crear una programació, els anuncis només seran aptes per mostrar-se durant les hores que especifiqueu, i no es publicaran en les dates o en les hores que no figurin a la programació. Comproveu que la programació d'anuncis inclogui tots els dies i totes les hores en què voleu que l'anunci sigui apte per mostrar-se. Per revisar la programació d'anuncis:

1. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a +Mostra'n més i, tot seguit, a Programació d'anuncis.
  2. A la taula, seleccioneu una campanya per veure'n la programació d'anuncis, el rendiment i els costos durant les franges horàries programades.
  3. Veureu un gràfic que mostra les hores en què s'han mostrat els anuncis de la vostra campanya. De manera predeterminada, el gràfic mostrarà el nombre de clics que han rebut els vostres anuncis.
    • Per veure les impressions, la CTR, el CPC mitjà o el cost de la campanya, seleccioneu la mètrica que vulgueu consultar al menú desplegable "Clics" que hi ha a la part superior dreta.
  4. Per revisar la programació d'anuncis i el rendiment per "Dia i hora", per "Dia" o per "Hora", trieu la subpestanya corresponent.

Com es pot editar una programació d'anuncis

1. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a +Mostra'n més i, tot seguit, a Programació d'anuncis.
  2. A la taula que es mostra, seleccioneu una campanya.
  3. Per editar la programació d'anuncis, feu clic a la icona de llapis Edita.
    • Per treure un període de temps, passeu-hi el cursor per sobre i feu clic a la "x".
    • Per ajustar dates i hores, feu clic al valor que vulgueu canviar i seleccioneu-ne un de nou.
    • Per afegir altres dates i hores a la programació d'anuncis, feu clic a Afegeix.
  4. Feu clic a Desa.