Angiv en budjustering i annonceplanlægningen

Du kan justere dine bud for bestemte dage og tidspunkter. Med budjusteringer kan prisen på det enkelte klik variere, men dit gennemsnitlige daglige budget ændres ikke.

Før du begynder

• Hvis du angiver budjusteringer for mobilenheder eller steder, ganges alle dine justeringer med hinanden for at finde frem til den resulterende budjustering. Få flere oplysninger om budjusteringer
  • Budjusteringer indvirker på alle bud i en kampagne. Når tidsrummet for din budjustering er udløbet, aktiveres dine normale kampagnebud igen, medmindre du har angivet andre justeringer. Det kan f.eks. være for enheder eller lokationer.
  • Budjusteringer til annonceplanlægning er tilgængelige til kampagner, hvor den automatiske budstrategi "Maksimér antal klik" bruges. Få flere oplysninger om budgivning til maksimering af antal klik

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annonceplanlægning.
  4. Rediger din budjustering på en af disse 2 måder:
    • Rediger budjusteringen for en enkelt kampagne ved at holde markøren over budjusteringsværdien i kolonnen "Budjust.". Klik derefter på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
    • Rediger budjusteringen for flere kampagner ved at markere afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil redigere. Klik på Rediger, og vælg Rediger budjusteringer.
  5. Vælg Hæv eller Sænk i rullemenuen. Angiv derefter en procentværdi som budjustering.
  6. Klik på Gem, hvis du redigerer budjusteringen for en enkelt kampagne. Klik på Anvend, hvis du redigerer budjusteringen for flere kampagner.

Eksempel: Du driver en put and take-virksomhed i Danmark og har i øjeblikket et maks. CPC-bud på 10 DKK. Du har planlagt, at din annonce skal vises om tirsdagen mellem kl. 08.00 og kl. 11.00. Du beslutter dig for at angive en budjustering på +10 % for tirsdage i tidsrummet mellem kl. 08.00 og kl. 10.00. Dit bud for det pågældende tidsrum er altså 10,00 DKK x (+10 %) = 11,00 DKK.

Da mange af de kunder, der er vilde med put and take-fiskeri, bor i Silkeborg, beslutter du dig for at angive en ekstra justering på +20 % for Silkeborg. Dit deraf følgende maksimumbud for en søgning, som en kunde i Silkeborg foretager om tirsdagen kl. 09.30, er altså 13,20 DKK. Sådan fungerer det:

• Startbud: 10,00 DKK
  • Justering for tirsdag fra kl. 08.00 til kl. 10.00: 10,00 DKK x (+10 %) = 11,00 DKK
  • Justering for Silkeborg: 11,00 DKK x (+20 %) = 13,20 DKK
  • Maksimumbud på tirsdag fra kl. 08.00 til kl. 10.00 i Silkeborg: 13,20 DKK

Når tidsrummet for din planlagte budjustering er udløbet, aktiveres dine normale kampagnebud igen, medmindre du har angivet andre justeringer. I dette eksempel er dit maksimumbud kl. 10.01 om tirsdagen 10,00 DKK x (+20 %), altså 12,00 DKK, indtil visningen af dine annoncer ophører kl. 11.00.