Angiv en budjustering i annonceplanlægningen

Du kan justere dine bud for bestemte dage og tidspunkter. Med budjusteringer kan prisen på det enkelte klik variere, men dit samlede daglige budget ændrer sig ikke.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter en budjustering i annonceplanlægningen.

Husk!

Hvis du også vælger at angive budjusteringer for mobilenheder eller steder, ganger vi alle dine justeringer med hinanden for at finde frem til den resulterende budjustering. Få flere oplysninger om budjusteringer.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på navnet på den relevante kampagne under Alle kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger og derefter på Annonceplanlægning.
  5. Find rækken med det planlagte tidspunkt, du vil justere, og klik på cellen i kolonnen "Budjust.".
  6. Vælg "Hæv med" eller "Reducer med" på rullemenuen, og indtast et tal.
  7. Klik på Gem.

Bemærk!

Budjusteringer i annonceplanlægningen er ikke tilgængelige for kampagner, der bruger en automatisk budstrategi. Få flere oplysninger om budjusteringer.

Eksempel

Du driver en put and take-virksomhed i Danmark og har et nuværende maks. CPC-bud for annoncegruppen på 8 DKK. Du har planlagt, at din annonce skal vises om tirsdagen mellem kl. 20.00 og kl. 21.00. Du beslutter dig for at angive en budjustering på +10 % for tirsdage i tidsrummet mellem kl. 20.00 og kl. 21.00. Dit bud for det pågældende tidsrum er altså 8 DKK x (+10 %) = 8,80 DKK.

Da mange af de kunder, der er vilde med put and take-fiskeri, bor i Silkeborg, beslutter du dig for at angive en ekstra justering på +20 % for Silkeborg. Dit deraf følgende maksimumbud for en søgning, som en kunde i Silkeborg foretager om tirsdagen kl. 20.30, er altså 10,56 DKK. Sådan fungerer det:

Startbud: 8 DKK
Justering for tirsdage mellem 20.00 og 21.00: 8 DKK x (+10 %) = 8,80 DKK
Justering for Silkeborg: 8,80 DKK x (+20 %) = 10,56 DKK
Maksimumbud på tirsdage, kl. 20.00 til 21.00 i Silkeborg: 10,56 DKK

Husk!

Budjusteringen påvirker alle buddene i kampagnen. Når tidsrummet for din budjustering er udløbet, aktiveres dine normale kampagnebud igen, medmindre du har angivet andre justeringer (f.eks. for enheder eller steder).

I ovenstående eksempel bliver dit maksimumbud kl. 20.01 en tirsdag aften 8 DKK x (+20 %), eller 9,60 DKK, for en søgning, der foretages i Silkeborg, indtil visningen af din annonce ophører kl. 21.00.