Vejledning i tilmelding til Google Ads

Gennemgå og bekræft

Nu har du mulighed for at gennemgå kampagneindstillingerne, tekstannoncen og faktureringsoplysningerne, før du afslutter kontoopsætningen.

Vejledning

Hvis alle oplysningerne er korrekte:

1. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for Google Ads.
  2. Klik på Færdiggør og opret kampagnen.

Hvis du får øje på noget, du vil ændre:

1. Klik på Gå tilbage, og gå til det trin, du vil redigere.
  2. Når du vender tilbage til dette trin, skal du markere feltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for Google Ads.
  3. Klik på Færdiggør og opret kampagnen.

Tillykke med, at du har taget dit første skridt mod at nå ud til nye kunder online! Når annoncen er godkendt, hvilket tager omkring én dag, begynder den at kunne blive vist til potentielle kunder.

Tip!

Det er spændende at se din annonce online, men du skal ikke prøve at søge efter den på Google. Værktøjet til eksempelvisning og diagnose af annoncer i Google Ads gør det nemt at få vist din annonce og identificere de søgeord, der udløser visningen af din annonce – uden at det påvirker effektivitetsstatistikken.  Få flere oplysninger om, hvordan du finder din annonce på Google.

Når du er færdig med at fejre det, er det tid til at tage de næste trin hen imod at sikre, at du får mest muligt ud af dit annonceringsbudget. Vi har gjort det nemt med en trinvis vejledning, der er udviklet til at hjælpe dig med at oprette en effektiv kampagne, der når ud til de rigtige kunder på det helt rigtige tidspunkt.

God fornøjelse med annonceringen!

Gå til den trinvise vejledning

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu