Handleiding voor aanmelding bij Google Ads

Een Google Ads-account maken: aanmelden

Meld u aan bij Google Ads als u nieuwe klanten wilt bereiken met online advertenties die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen en budget. In deze handleiding leert u in drie stappen een Google Ads-account maken en uw eerste advertentiecampagne opzetten.

Voordat u begint

Voor een Google Ads-account heeft u een e-mailadres en website voor uw bedrijf nodig. Maar ook als u geen website heeft, kunt u adverteren op Google. Namelijk met behulp van AdWords Express, de eenvoudige oplossing van Google om online te adverteren. Maak uw eerste advertentie in slechts 15 minuten!

AANMELDEN VOOR ADWORDS EXPRESS
          AANMELDEN VOOR GOOGLE ADS

Over uw bedrijf

Geef eerst enkele basisgegevens over uw bedrijf op, zodat we uw accountconfiguratie kunnen aanpassen.

Instructies

1. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om in te loggen op uw nieuwe Google Ads-account. Als u al een Google-account heeft (met andere woorden, als u al een ander Google-product gebruikt, zoals Gmail), gebruikt u uw e-mailadres voor Google.

Tip

Hebben meerdere mensen toegang nodig tot uw nieuwe Google Ads-account? Nadat u uw account heeft gemaakt en bij Google Ads bent ingelogd, kunt u hen uitnodigen. Meer informatie over toegang verlenen tot uw Google Ads-account.

2. Voer het websiteadres in van het bedrijf waarvoor u wilt adverteren.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Log in op uw bestaande Google-account of maak een nieuw account.

• Als u al een Google-account heeft (met andere woorden, als u een ander product van Google gebruikt, zoals Gmail), voert u uw e-mailadres en wachtwoord voor Google in en klikt u op Inloggen.
    • Als u geen bestaand Google-account heeft, of als u met een ander e-mailadres wilt inloggen, klikt u onderaan het scherm op Een account maken en volgt u de instructies om uw nieuwe Google-account te maken en te bevestigen.

Opmerkingen

• Nadat u bent ingelogd, ziet u mogelijk een aanbeveling om AdWords Express te gebruiken in plaats van Google Ads. Deze aanbeveling is gebaseerd op de door u gedeelde bedrijfsgegevens.
      • AdWords Express is een snelle, gemakkelijke manier om te adverteren met Google. Anders dan bij Google Ads beheert AdWords Express uw advertenties voor u, zodat u zich meer kunt richten op de groei van uw bedrijf en verbetering van de klanttevredenheid.
      • Als u verder wilt gaan met AdWords Express, gaat u door met de stappen die u op het scherm ziet. Als u liever Google Ads gebruikt, klikt u op Overschakelen naar Google Ads en gaat u verder met de onderstaande instructies.
      • Weet u niet zeker welke optie de beste voor u is? Bekijk een vergelijking tussen Google Ads en AdWords Express.

Een probleem met het maken van of inloggen op een Google-account oplossen