Handleiding voor aanmelding bij Google Ads

Een Google Ads-account maken: aanmelden

Meld u aan bij Google Ads als u nieuwe klanten wilt bereiken met online advertenties die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen en budget. In deze handleiding leert u in drie stappen hoe u een Google Ads-account kunt maken en uw eerste advertentiecampagne kunt opzetten.

Voordat u begint

Voor een Google Ads-account heeft u een e-mailadres en website voor uw bedrijf nodig. Zelfs als u geen website heeft, kunt u op Google adverteren met slimme campagnes, de standaard Google Ads-versie voor nieuwe adverteerders. Maak uw eerste advertentie in slechts 15 minuten!

AANMELDEN VOOR GOOGLE ADS

Over uw bedrijf

Geef eerst enkele basisgegevens over uw bedrijf op, zodat we uw accountconfiguratie kunnen aanpassen.

Instructies

1. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om in te loggen op uw nieuwe Google Ads-account. Als u al een Google-account heeft (met andere woorden, als u al een ander Google-product gebruikt, zoals Gmail), gebruikt u uw e-mailadres voor Google.

Tip

Hebben meerdere mensen toegang nodig tot uw nieuwe Google Ads-account? Nadat u uw account heeft gemaakt en bij Google Ads bent ingelogd, kunt u hen uitnodigen. Meer informatie over toegang verlenen tot uw Google Ads-account.

2. Voer het websiteadres in van het bedrijf waarvoor u wilt adverteren.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Log in op uw bestaande Google-account of maak een nieuw account.

• Als u al een Google-account heeft (met andere woorden, als u een ander product van Google gebruikt, zoals Gmail), voert u uw e-mailadres en wachtwoord voor Google in en klikt u op Inloggen.
    • Als u geen bestaand Google-account heeft, of als u met een ander e-mailadres wilt inloggen, klikt u onderaan het scherm op Een account maken en volgt u de instructies om uw nieuwe Google-account te maken en te bevestigen.

Problemen oplossen met het maken van of inloggen op een Google-account