Butiksförsäljning

Mätning av butiksförsäljning modellerar antalet offlineköp som skedde efter att dina kunder interagerade med dina Google-annonser samt värdet av dessa. Du kan använda rapportering av både antal butiksförsäljningstransaktioner och dynamiska värden. Om du vill använda rapportering av dynamisk butiksförsäljningsdata kan du ta hjälp av automatiserade butiksförsäljningslösningar som bygger på enkät- och kvittodata från mer än tio miljoner användare av appen Google Konsumentpanel och tredjepartspartners. Alternativt kan du ladda upp din egen förstapartsdata på ett integritetssäkert sätt. Detta hjälper dig att förstå det verkliga värdet av dina annonser och ta reda på hur de bidrar till offlinetransaktioner och intäkter. Mätning av butiksförsäljning är tillgänglig för detaljhandlare, restauranger och OEM-tillverkare eller regionala återförsäljargrupper i fordonsbranschen som uppfyller behörighetskraven.