Om butikskonverteringar

Du kanske har annonser på nätet men ingen försäljning där. För många företag är försäljning i butik eller annan offlineförsäljning, som beställningar via telefon, en viktig del av intäkterna.

Genom att spåra konverteringar från butiksförsäljning kan du se hur dina annonser hänger ihop med offlineförsäljningen.

Butiksförsäljning (direktuppladdning): Importera data om offlinetransaktioner direkt till Google Ads. Google matchar de kunduppgifter som är kopplade till din transaktionsdata med användarinformation från Google Ads. Du behöver inte lägga till någon spårningstagg från tredje part på din webbplats. Ställ in konverteringsspårning för butiksförsäljning (direktuppladdning).