Toimipistemyynti

Toimipistemyyntimittaus mallintaa myymälästä sen jälkeen tehtyjen ostosten määrää, kun asiakkaasi ovat reagoineet Google-mainoksiisi, ja näiden ostosten arvoa. Voit saada sekä toimipistemyyntitapahtumien määrien raportoinnin että dynaamisten arvojen raportoinnin edut. Dynaamista toimipistemyyntiraportointia varten voit ottaa käyttöön automaattisia toimipistemyyntiratkaisuja, jotka perustuvat Google Palkintokyselyt ‑sovelluksen yli 10 miljoonalta käyttäjältä tai kolmannen osapuolen kumppanuuksista saatuun tai ensimmäiseltä osapuolelta yksityisyyttä suojaavasti lataamaasi kysely- ja kuittidataan. Näin saat käsityksen mainostesi todellisesta arvosta ja siitä, miten mainokset muuttuvat offline-tapahtumiksi ja tuloiksi. Toimipistemyyntimittaus on saatavilla vähittäiskaupoille, ravintoloille ja autoteollisuuden OEM-valmistajille tai alueellisille jälleenmyyjäryhmille, jos ne täyttävät kelpoisuusvaatimukset.