Kuvamainokset Display-verkostossa

Google Display ‑verkosto auttaa sinua löytämään oikean yleisön. Verkosto kattaa yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa, videota ja sovellusta, ja se tukee laajaa valikoimaa erilaisia mainosmuotoja ja ‑kokoja. Tässä artikkelissa kerrotaan, millaisia mainoksia voit luoda Display-verkostossa näytettäväksi.

Mainostyypit

Responsiiviset Display-mainokset

Huom. Responsiiviset Display-mainokset korvaavat jatkossa Responsiiviset mainokset Display-verkoston oletusmainostyyppinä. Nämä mainokset sisältävät kaikki Responsiivisten mainosten ominaisuudet. Lisäksi niihin voi ladata useita samantyyppisiä sisältökohteita, ja ne tarjoavat mainostajille lisää mahdollisuuksia vaikuttaa mainoksiinsa. Jos käytössäsi on Responsiivisia mainoksia, saat kehotuksen tallentaa ne Responsiivisina Display-mainoksina. Muokkaamalla vanhoja Responsiivisia mainoksiasi voit muuntaa ne Responsiivisiksi Display-mainoksiksi.

Responsiivisia Display-mainoksia voi käyttää sekä vakiotyyppisissä Display-kampanjoissa että Smart Display ‑kampanjoissa. Lisäksi voit linkittää kampanjasi syötteeseen dynaamista uudelleenmarkkinointia varten.

Responsiivisen Display-mainoksen luomisessa sinun tehtäväsi on ladata enintään viisi otsikkoa, kuvausta ja logoa sekä enintään 15 markkinointikuvaa. Google puolestaan yhdistelee näitä sisältöelementtejä koneoppimisalgoritmien avulla ja näyttää verkossa ja sovelluksissa lukemattomia erilaisia mainoksia optimoiden jatkuvasti niiden toimivuutta. Lue lisää responsiivisista Display-mainoksista.

Miksi valita responsiiviset Display-mainokset?

Responsiivisten Display-mainosten avulla voit muokata kaiken sisällön brändisi mukaiseksi ja tavoittaa samalla mahdollisimman paljon käyttäjiä Google Display ‑verkostossa.

Google on analysoinut sellaisten mainostajien dataa, jotka käyttävät sekä mainostiedostopakettiin perustuvia Display-mainoksia että Responsiivisia Display-mainoksia. Tulokset osoittavat, että mainostajat saavat keskimäärin 50 % enemmän konversioita samalla toimintakohtaisella hinnalla (CPA), kun he käyttävät pelkkien Kuvamainosten sijaan sekä Responsiivisia Display-mainoksia että mainostiedostopakettiin perustuvia Kuvamainoksia. Lisäksi analyyseistä on käynyt ilmi, että Responsiivisilla Display-mainoksilla, joissa on useita otsikoita, kuvauksia ja kuvia, saadaan keskimäärin 10 % enemmän konversioita samalla CPA-hinnalla kuin mainoksilla, joissa on vain yksi otsikko, kuvaus ja kuva.

Responsiiviset mainokset

Responsiivisten mainosten koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat automaattisesti käytettävissä olevan mainospaikan mukaan. Voit luoda näitä mainoksia lataamalla otsikon, kuvauksen, logon ja markkinointikuvan, minkä jälkeen Google näyttää mainoksiasi kaikkialla Display-verkostossa. Huom. Responsiiviset mainokset korvataan responsiivisilla Display-mainoksilla kesästä 2018 alkaen.

Mainostiedostopakettiin perustuvat Display-mainokset

Jos haluat pitää Display-verkoston kampanjoidesi mainosaineistot täysin omassa hallinnassasi, voit myös luoda ja ladata omia mainoksia. Mainostiedostopakettiin perustuvat kuvamainokset luodaan Google Adsin ulkopuolella (esimerkiksi Google Web Designerissa), ja ne voi ladata Google Adsiin useissa eri tiedostomuodoissa. Lisäksi voit tehdä näistä mainoksista responsiivisia ja linkittää ne syötteeseen dynaamista uudelleenmarkkinointia varten. Lue lisää omien Display-mainosten lataamisesta

Lightbox‑mainokset

Lightbox-mainoksia voi käyttää Display-kampanjoissa, joiden tavoitteeksi on asetettu tuotteen ja brändin harkinta. Lightbox-mainokset koostuvat kuvia tai videoita sisältävistä korteista, joita käyttäjät voivat klikata ja laajentaa. Mainosten kokoa muokataan automaattisesti, kun niitä näytetään Display-verkostossa, mikä voi auttaa sinua saavuttamaan suuremman potentiaalisen yleisön.

Lightbox-mainokset on suunniteltu klikattaviksi ja laajennettaviksi, joten ne vähentävät tahatonta aktivoitumista ja tarjoavat siten sekä paremman käyttökokemuksen että lisäarvoa mainostajille. Lue lisää lightbox-mainoksista