Sobre els anuncis de campanyes discovery i de display

La Xarxa de Display de Google us pot ajudar a trobar el públic adient. Conté milions de llocs web, vídeos i aplicacions, i admet una enorme varietat de formats i mides d'anunci. En aquest article s'expliquen els diferents tipus d'anuncis que podeu crear i mostrar en campanyes discovery i de display.

Tipus d'anuncis

Anuncis de display responsius

Els anuncis de display responsius es poden fer servir en campanyes de display. Amb els anuncis de display responsius, podeu penjar els vostres recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions) i Google generarà automàticament combinacions d'anuncis per a llocs web, aplicacions, YouTube i Gmail. Obteniu més informació sobre els anuncis de display responsius.

Per què heu de triar anuncis de display responsius?

Els anuncis de display responsius us permeten personalitzar tots els recursos per homogeneïtzar l'aspecte-i-sensació de la vostra marca i maximitzen, alhora, el vostre abast a la Xarxa de Display de Google.

En analitzar les dades d'anunciants que publiquen anuncis de display penjats i anuncis de display responsius, Google va observar que quan els anunciants utilitzen tant anuncis de display responsius com anuncis d'imatge penjats obtenen, de mitjana, un 50% més de conversions a un cost per acció (CPA) similar, en comparació de quan utilitzen només anuncis d'imatge. Hi ha anàlisis similars que mostren que, de mitjana, els anuncis de display responsius amb múltiples títols, descripcions i imatges generen un 10% més de conversions al mateix CPA en comparació d'un anunci amb un sol conjunt de recursos.

Anuncis discovery

Els anuncis discovery us ajuden a arribar a usuaris que estan preparats per descobrir la vostra marca i interaccionar-hi. Aquests anuncis es mostren automàticament als feeds de la pàgina d'inici de YouTube i de les recomanacions per a després, a Discover i a les pestanyes Promocions i Social de Gmail mitjançant una única campanya. Podeu utilitzar anuncis discovery en una campanya discovery.

Anuncis de display penjats

També podeu crear i penjar els vostres propis anuncis per tenir un control complet de les creativitats per a les vostres campanyes de display. Els anuncis d'imatge penjats es creen fora de Google Ads i es poden penjar en múltiples tipus de fitxers a Google Ads. Obteniu més informació sobre com podeu penjar els vostres propis anuncis de display.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now