Skift kampagnetype

Du kan ikke ændre din kampagne til en ny kampagnetype, når den først er oprettet. Hvis du vil justere, hvor dine annoncer kan blive vist, skal du oprette en ny kampagne med en anden kampagnetype.

For søge-, video- og Shopping-kampagner skal du ændre indstillingerne for "Netværk" for din kampagne, som også påvirker, hvor din annonce kan blive vist. Du kan f.eks. aktivere din søgekampagne for at vise annoncer på Displaynetværket.

Sådan ændrer du din kampagnes netværksindstillinger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i menuen til venstre.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil opdatere netværksindstillingerne for.
  4. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  5. Klik på sektionen "Netværk" for at udvide den.
  6. Vælg indstillinger, og klik på Gem.

Tip!

Vil du gerne bruge en funktion, der ikke er tilgængelig med den aktuelle kampagnetype? Så kan du overveje at oprette en ny kampagne af den ønskede type og derefter importere dine allerede oprettede annoncegrupper i den nye kampagne ved hjælp af Google Ads Editor. Se, hvordan du bruger Google Ads Editor