Skift kampagnetype

Denne artikel beskriver, hvordan du skifter fra en kampagnetype til en anden.

Sådan fungerer det

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvis du ændrer kampagnetypen, kan det påvirke din kampagnes effektivitet og annoncevisning, og desuden kan visse funktioner blive skjult eller deaktiveret. Vi har deaktiveret muligheden for at skifte mellem visse kampagnetyper for at hjælpe dig med at undgå disse problemer:

Kampagner af typen "Kun Displaynetværket":

Not allowed "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" er ikke tilladt.

Not allowed "Kun Søgenetværket" er ikke tilladt.

Kampagner af typen "Kun Søgenetværket", der skifter til:

Allowed "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket", er tilladt. Få flere oplysninger om Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket

Not allowed "Kun Displaynetværket", er ikke tilladt.

Kampagner af typen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket", der skifter til:

Allowed "Kun Søgenetværket", er tilladt. Få flere oplysninger om Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket

Not allowed "Kun Displaynetværket", er ikke tilladt.

Husk!

Hvis der er tale om kampagner af typen "Kun Søgenetværket" og "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket", kan du ændre kampagneundertypen (f.eks. fra "Alle funktioner" til "Standard"). Det fraråder vi dog, da du derved kan komme til at skjule nogle funktioner og rapporter, som du bruger i øjeblikket.

Sådan ændrer du kampagnetypen

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere, under "Alle kampagner".
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på Rediger ud for "Type".
  6. Vælg den kampagnetype, som du vil skifte til, og klik derefter på Gem.

Tip!

Vil du gerne bruge en funktion, der ikke er tilgængelig med den aktuelle kampagnetype? Så kan du overveje at oprette en ny kampagne med den ønskede type og derefter importere dine eksisterende annoncegrupper i den nye kampagne ved hjælp af AdWords Editor. Få flere oplysninger om brug af AdWords Editor .