Skift kampagnetype

Denne artikel beskriver, hvordan du skifter fra en kampagnetype til en anden.

Sådan fungerer det

Hvis du ændrer kampagnetypen, kan det påvirke din kampagnes effektivitet og annoncevisning, og desuden kan visse funktioner blive skjult eller deaktiveret. I den nye Google Ads-oplevelse har vi deaktiveret muligheden for at skifte kampagnetype for at hjælpe dig med at undgå disse problemer.

Hvis du vil justere, hvor dine annoncer kan blive vist, skal du oprette en ny kampagne af en anden type. Hvis der er tale om kampagner på Søgenetværket, videokampagner eller Shopping-kampagner, skal du ændre kampagnens indstillinger under "Netværk".

Sådan ændrer du din kampagnes netværksindstillinger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på sektionen Netværk for at udvide den.
  5. Vælg indstillinger, og klik på Gem.

Tip!

Vil du gerne bruge en funktion, der ikke er tilgængelig med den aktuelle kampagnetype? Så kan du overveje at oprette en ny kampagne af den ønskede type og derefter importere dine allerede oprettede annoncegrupper i den nye kampagne ved hjælp af Google Ads Editor. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Ads Editor.